Dave Grohl te gast bij Nine Inch Nails

Dave Grohl te gast bij Nine Inch Nails

Dave Grohl, als drummer bekend van onder meer Nirvana en Queens of the Stone Age, heeft een gastbijdrage geleverd aan het nieuwe album van Nine Inch Nails......meer »»

Reno Kiilerich plaatst demo online

Reno Kiilerich, de Deense topdrummer in metalbands als Panzerchrist en Dimmu Borgir, heeft de volledige demo van zijn band Strangler online gezet......meer »»

Metal Rules webzine start platenlabel

Hoewel wereldwijd major platenlabels steen en been klagen over tegenvallende verkoopcijfers, komen er toch steeds nieuwe (kleine) labels bij. Zo is ook het Canadese webzine Metal-Rules.com een .....meer »»

Tweede editie Vintage & Custom Drum Show in Amsterdam

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober wordt in De Griffioen in Amstelveen de tweede editie gehouden van de Amsterdam Vintage & Custom Drum Show. Op beide dagen is de drumsbeurs geopend vanaf 10.00 uur '.....meer »»

Marco Minneman stopt met Meinl

Meinl cymbals laat ons weten dat het endorsement van Marco Minneman stopgezet is. Vanaf 9 juli 2004 is Marco hiermee geen officiŽle endorser meer van Meinl bekkens......meer »»

Boete wegens seks op podium

Tienduizend Noorse kronen (bijna 1500 euro), dat is de boete die twee (muziek-/milieu-)liefhebbers ieder moeten betalen wegens seks op het podium......meer »»

Morgana-X verandert naam in novAct

De Nederlandse progressieve rockband Morgana-X heeft besloten haar naam te wijzigen in novAct. .....meer »»

Van je stokje met Mark Eshuis

Mark Eshuis is actief aan de zomer begonnen. Niet alleen nam hij vorige week samen met Femke Krone de nieuwe videoclip van Screaming Mike op, ook is hij deze maand drummer op de CD van de maand '.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken