Bart Nederhand beste drummer van Nederland

Bart Nederhand beste drummer van Nederland

Peter Pan Speedrock-drummer wint opnieuw Duiveltje

Bart Nederhand, drummer bij Peter Pan Speedrock, is opnieuw verkozen tot beste drummer van Nederland......meer »»

Utrechtse band Overlast zindert

Formatie brengt dvd "Zinderen" uit op 25 juni

Woensdag 25 juni in Stairway to Heaven, op de Mariaplaats in Utrecht, presenteert Overlast hun nieuwe dvd. Twee naar na het verschijnen van het studioalbum 'Voel en Zie', presenteren drummer Willem Zw.....meer »»

Bob van Eekhout op Summer Jazz Workshop

Conservatorium van Amsterdam organiseert Summer Jazz Workshop......meer »»

Heavy Pinkpop 2008

De krenten in de pap

Voor het eerst in de geschiedenis van Pinkpop vindt het festival niet plaats in het pinksterweekeinde. Organisator Jan Smeets schoof het oudste festival van Nederland op naar het weekend van 30 mei t/.....meer »»

DRUMS 4 ALL SlagwerkSpektakel

Op zaterdag 24 mei en zaterdag 7 juni 2008 zullen ruim 60 slagwerkers van 4 verschillende verenigingen een waar slagwerkspektakel ten gehore brengen. Deze verenigingen zijn: Tavenu uit De Kwakel, Triv.....meer »»

Clinic Juan van Emmerloot

Muziekhandel Theo Steenbeek, 22 april 2008

Op dinsdag 22 april 2008 gaf Slagwerkwereld.com-endorser Juan van Emmerloot een drumclinic bij Muziekhandel Theo Steenbeek in Nijkerk. Medewerker Jelle Kortes doet verslag voor Slagwerkwereld.com van .....meer »»

Spaun Drums lanceert Inferno-snare

Signature snaredrum voor Behemoth-drummer

Spaun Drums introduceert een signature snaredrum voor Behemoth-drummer Inferno (echte naam: Zbigniew Robert Promiński)......meer »»

Yuma van Eekelen nieuwe Brutus-drummer

Yuma van Eekelen (The New Dominion) is de nieuwe drummer van Brutus. Hij zal voor het eerst live met de band te bewonderen zijn op het Neurotic Deathfest in 013 te Tilburg. Dit festival vindt op 30 en.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken