Premier heeft nieuwe importeur Benelux

Premier heeft nieuwe importeur Benelux

BMI voegt Brits slagwerkmerk toe aan catalogus

BMI de muziekinstrumentenimporteur uit Leidschendam heeft het exclusieve distributieschap voor de Benelux ontvangen van slagwerkmerk Premier. BMI was jarenlang de importeur van Pearl en heeft nu, nada.....meer »»

Tijdelijke drumster voor Alfa Female

Emmeline Haagedoorn valt in voor Denise Develing

Drumster Emmeline Haagedoorn, bekend van onder andere Ace en The Icons, zal na de zomervakantie tijdelijk bij de Haagse meidenband Alfa Female spelen......meer »»

Evans introduceert G-Plus drumvellen

Nieuwe artiesten tekenen endorsementovereenkomst

Evans drumheads brengt een nieuwe serie tomvellen op de markt: de G-Plus serie. Deze enkellaags vellen geven een warme toon met weinig sustain, een dichtere attack en verbeterde projectie......meer »»

Robbert van Walsum nieuwe Mythlorian-drummer

Band vindt vervanger voor Tom "Argarath" Heijnen

Drummer Robbert "Ploert" van Walsum (ex-bandlid van Brutus) en gitarist Edwin Vrieselaar (Deviance) zijn de nieuwe aanwinsten voor Mythlorian......meer »»

Noah Smith en Skitzo uit elkaar

Sentinel Beast-drummer Scott Fuller nieuwe trommelaar

Drummer Noah Smith en de thrash-/crossoverband Skitzo uit Bay Area, Florida hebben besloten uit elkaar te gaan......meer »»

Meer artiesten maken overstap naar Zildjian

Eric Kretz, Ronald Bruner Jr en Taku Hirano nieuwe endorsers

Volgens John DeChristopher van Avedis Zildjian Company is een flink aantal topdrummers onlangs overgestapt op Zildjian-bekkens......meer »»

Poll 2008 online - Doe mee aan de verkiezing!

De beste slagwerkers en beste producten van 2008

Slagwerkkrant schrijft sinds 1984 jaarlijks een populariteitspoll uit. Doe mee aan de Slagwerkkrant / Slagwerkwereld.com Poll 2008 door het formulier op deze site in te vullen. Kies jouw favorieten va.....meer »»

30 jaar elektronische drums

Meer achtergrondinformatie, beeld en korte quotes

Het is een lange weg van de eerste elektronische drum uit 1977 naar de nieuwste complete e-drumset in 2008. Toen de Slagwerkkrantredactie besloot om een artikel te maken over de geschiedenis, het hede.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken