Nieuwe John Mayer-album in de winkels

Nieuwe John Mayer-album in de winkels

Live cd en dvd vanaf 28 juni te koop

Vanaf dit weekend liggen de live cd en live dvd van John Mayer in de winkels. John Mayer – 'Where The Light is: Live In LA', zoals het album en de DVD gaan heten is een registratie die opgenomen is op.....meer »»

Link Logen hoopt op derde wereldrecord

Link Logen, oprichter van de Federation of Drums and Percussion LLC en met twee wereldrecords dubbelbassmarathon op zijn naam, is van plan om opnieuw een werelddrecord te vestigen door meer dan 85 uur.....meer »»

Trivium kondigt titel nieuwe album aan

'Shogun' verschijnt 29 september via Roadrunner

Trivium-drummer Travis Smith en de rest van de band hebben de release van hun vierde album aangekondigd. De nieuwe cd, genaamd 'Shogun', zal op 29 september via Roadrunner Records verschijnen......meer »»

Interview met Cyriel Schiphorst (Good Things End)

"We kunnen niet anders dan een nòg sterker tweede album maken"

Wie de afgelopen maanden met enige regelmaat naar de radio heeft geluisterd, kent ongetwijfeld de singles I Know en Right or Wrong van het Nederlandse Good Things End. De nummers komen v.....meer »»

Ryan Bates vertrokken bij Warbringer

Groep met spoed op zoek naar vervanger

Drummer Ryan Bates is vertrokken bij Warbringer. Volgens een persverklaring van de groep, blijft Ryan voorlopig nog wel alle geplande liveshows meespelen......meer »»

Pork Pie Percussion kiest voor Nederland

Europese vestigingsplaats Amerikaans drummerk in Utrecht

Bill Detamore van Pork Pie Percussion (PPP) en Giovanni Chiarini van DrumIt hebben een Europees zusterbedrijf van PPP opgestart in Nederland. Giovanni Chiarini heeft zich in Utrecht gevestigd en zal a.....meer »»

Lowlands 2008 uitverkocht

Tickets voor zestiende editie sneller weg dan ooit

De zestiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise is uitverkocht. Nog nooit eerder gingen de 55.000 tickets zo snel over de toonbank, aldus concertorganisator Mojo. Lowlands 2008 vindt plaa.....meer »»

Premier heeft nieuwe importeur Benelux

BMI voegt Brits slagwerkmerk toe aan catalogus

BMI de muziekinstrumentenimporteur uit Leidschendam heeft het exclusieve distributieschap voor de Benelux ontvangen van slagwerkmerk Premier. BMI was jarenlang de importeur van Pearl en heeft nu, nada.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken