Ellen ten Damme met Udo Lindenberg op tour

Ellen ten Damme met Udo Lindenberg op tour

Nederlandse zangeres met Duitse rocker op het podium

Ellen ten Damme toert deze maand met de Duitse rockmuzikant Udo Lindenberg. De tour heet "Stark wie Zwei" naar het gelijknamige album van Udo Lindenberg. Ellen is special guest tijdens deze tour en er.....meer »»

Owg wordt plakband

Band gaat volgend jaar verder onder nieuwe naam

De coverband Oud En Wijs Genoeg (OWG) ondergaat een naamswijziging......meer »»

Amerikaans succes voor Utrechtse beatcreators

Releases van Inf en Arts the Beatdoctor uit via Beats Broke

Bas te Braak gebruikt vele aliassen als hij muziek maakt, waarvan Inf de bekendste is. Bas Vermolen werkt als producer en beatcreator onder de naam Arts the Beat Doctor......meer »»

Drumstel Jay Baar wordt op 22 november onthuld

De teruggevonden Westend van Q65-drummer in ere hersteld

De rollen waren even omgedraaid bij Museum Rockart toen twee bezoekers eigenaar Jaap Schut benaderden met de mededeling: "Wij hebben nog wat moois staan." Een aangename verrassing voor Sc.....meer »»

Bram van den Berg over einde Krezip

"In een keer besef je de populariteit van de band."

Nadat Sony BMG op 2 oktober bekend maakte dat Krezip na elf jaar stopt stond vrijwel heel Nederland op zijn kop. De band haalde er zelfs het 8-uur-journaal mee. Dit najaar houdt de band rond de releas.....meer »»

Eerste Nederlandse drumwegenwacht opgericht

Dirk Dronkers doet slagwerk APK-keuringen

De Achterhoekse slagwerker Dirk Dronkers is recent de eerste drumwegenwacht van Nederland begonnen. Naar voorbeeld van de welbekende evenknie van de ANWB......meer »»

Prilpop zoekt bands

Maak kans op een podiumplek tijdens Pasen 2009

Walhalla in Sevenum organiseert in het paasweekeinde 2009 van vrijdag 10 april tot en met maandag 13 april voor de 27e keer het festival Prilpop. De organisatie zoekt bands. singer/songwriters en DJ's.....meer »»

Stef Broks clinictour oktober/november

Textures op tour en videoclip 'Awake' in de maak

Stef Broks, de drummer van Textures, heeft veel heet nieuws te melden. Niet alleen doet hij in samenwerking met Meinl cymbals een eerste officiële clinictour in Nederland en België, maar ook zal hij m.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken