Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll Highschool

Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll Highschool

Deel 2 nu verkrijgbaar

Het tweede deel van ‘Sex Drugs & Rock ‘n’ Roll Highschool’ is uit! Deze ‘kwaliteitsglossy’ over de Nederlandse muziekindustrie wordt verspreid door heel Nederland en is gratis verkrijgbaar. Zolang de .....meer »»

Sensuàl wint Edison Jazzism Publieksprijs

Uitreiking live op Radio 6 te beluisteren

De band Sensuàl is de winnaar van de tweede Edison Jazzism Publieksprijs. Sensuàl, met Jasper van Hulten op drums en Gijs Anders van Straalen op percussie, krijgt de prestigieuze Edison voor hun album.....meer »»

Steve Smith & Vital Information 25th anniversary special

Deel II: de soundcheck

Steve Smith is momenteel op tour voor zijn 'Sonor Steve Smith 30th Anniversary World Clinic Tour'. 2008 is een druk jaar voor de Amerikaanse drummer, zeker gezien het feit dat hij ook al de '25th Anni.....meer »»

Clinic Dom Famularo

Dynamiek - techniek - plezier

Van 12 tot en met 17 oktober bezocht de altijd vrolijke Dom Famularo Nederland en België voor een serie masterclasses en clinics. Slagwerkkrant was op 16 oktober aanwezig bij de clinic in Drumstation .....meer »»

Nieuwe drummer voor Scissor Sisters

Randy Schrager vervangt Paddy Boom

Oorspronkelijke Scissor Sisters-drummer Paddy Boom (echte naam: Patrick Seacor) heeft de flamboyante popgroep verlaten. De drummer, die zeven jaar deel uitmaakte van de groep, vertrok afgelopen week. .....meer »»

Ray Luzier op tour met Stone Temple Pilots

Eric Kretz tijdelijk afwezig op het podium

De Stone Temple Pilots zijn druk bezig met hun reünietour maar drummer Eric Kretz is deze week afwezig op het podium. Oorzaak is het onverwachte overlijden van zijn vader......meer »»

Winnaars Rock Nation bekend

Stephan Beuving achter de drums bij Stereo

Stephan Beuving is de winnende drummer van Rock Nation, het televisieprogramma waarin artiestenmanager Edwin Jansen en presentator Dennis Weening op zoek gingen naar talentvolle muzikanten om een nieu.....meer »»

'Chinese Democracy' is af

Guns n’ Roses na veertien jaar terug met nieuw album

Veertien jaar heeft het geduurd, maar over 29 dagen, 8 uur, 23 minuten en 38 seconden (kijk op de officiële website voor de actuele afteltijd) komt Chinese Democracy, het nieuwe album van Guns n’ Rose.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken