Winnaars Edison Jazz/World 2008 bekend

Winnaars Edison Jazz/World 2008 bekend

Prijsuitreikingen op 28 november in Eindhoven

Benjamin Herman, Brad Mehldau Trio, Trijntje Oosterhuis, Gé Reinders, Mahavishnu Orchestra en Ben Webster hebben een Edison-award gewonnen. De prijzen worden 28 november in het Muziekcentrum Frits Phi.....meer »»

Joey Jordison signeert bij Adams Drumworld

Zondag 14 december 2008

Slipknot is momenteel bezig met een uitgebreide tour. Op 20 november speelt de band in de Heineken Music Hall in Amsterdam en op 14 december in de Lotto Arena in Antwerpen. De middag voor het concert .....meer »»

3FM Serious Request wint internationale prijs

Prestigieuze AIB-award voor bijzonder radioprogramma

Radiomakers en dj's Rob Stenders, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra hebben de prestigieuze internationale AIB-award gewonnen voor het radioprogramma 3FM Serious Request.
.....meer »»

In memoriam: Mitch Mitchell

9 juli 1947 – 12 november 2008

De Britse drummer Mitch Mitchell, medeoprichter van de Jimi Hendrix Experience, is woensdagochtend dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Portland, Oregon. Volgens een arts is Mitchell een natuurlijk.....meer »»

Dave Grohl drumt op nieuw Prodigy-album

'Invaders Must Die' verschijnt 2 maart 2009

Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters) is te horen als gastdrummer op Run With Wolves, één van de nummers die op het nieuwe Prodigy-album komen te staan. Frontman Liam Howlett vertelt over de samen.....meer »»

Stuart Cable weer met Stereophonics op podium

Oude drummer kent nummers beter dan huidige bandleden

Drummer Stuart Cable en de andere bandleden van de Stereophonics hebben hun meningsverschillen bijgelegd en zelfs weer samen opgetreden. Beide partijen gingen in september 2003 met ruzie uit elkaar......meer »»

Mike Coolen met Within Temptation op tour

Stephen van Haestregt niet van de partij

Drummer Stephen van Haestregt zal niet op de drumkruk zitten tijdens de komende theatertour van Within Temptation. Stephen heeft zich wegens familieomstandigheden niet kunnen voorbereiden voor de tour.....meer »»

I Against I gooit handoek in de ring

Poppunkers stoppen na veertien jaar

Drummer Jasper Blazer, zanger/gitarist Ronald van Maren en bassist/zanger Bob Hoorweg, samen beter bekend als I Against I, hebben besloten te stoppen. De groep bracht drie full-length albums uit, één .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken