Dave Grohl geëerd met eigen straat

Dave Grohl geëerd met eigen straat

De stad Warren in Ohio vernoemt steeg naar drummer

Warren in Ohio is een relatief onopvallend stadje met 45 duizend inwoners. Maar de kans is groot dat Warren binnenkort overspoeld wordt met Dave Grohl-fans......meer »»

The Big Bang: succes in Rotterdam

Spectaculaire eerste avond van Het Slagwerkfestival

In een volgepakte, maar niet uitverkochte grote zaal van De Doelen vond zaterdag 22 november het eerste concert van slagwerkfestival The Big Bang plaats. Het werd een enerverende, avontuurlijke avond,.....meer »»

Jeff Salem lanceert boek+cd over '70s-funk

Lespakket over drummen met blazerssectie

'Messin’ wid da Bull' is deel twee van Hudson Music’s serie Turn It Up & Lay It Down. Het boek en bijbehorende cd zijn van de hand van internationaal gerenommeerd drummer, auteur en docent Jeff Salem......meer »»

Megadeth-drummer verkoopt Ddrum-kit

Doe 'n bod op Shawn Drover's trommels

Megadeth-drummer Shawn Drover veilt zijn negendelig Ddrum-set via de officiële Megadeth eBay-winkel......meer »»

Mudvayne-drummer lanceert soloproject

Matt McDonough debuteert met MjDawn

Mudvayne-drummer Matt McDonough heeft zijn soloproject MjDawn gelanceerd met de release van het debuutalbum 'Frequency Response'. Verwacht echter geen heavy rock zoals bij Mudvayne, maar electronische.....meer »»

The Big Bang repetities afgerond

Zaterdag 22 november start Het Slagwerkfestival

In Amsterdam is er volop gerepeteerd voor slagwerkfestival The Big Bang, dat zaterdag 22 november van start gaat. The World Drummers Ensemble heeft een schitterende set voorbereid, de repetities voor .....meer »»

Sander Zoer en Delain presenteren nieuwe cd

'April Rain' vanaf 9 februari 2009 verkrijgbaar

De aprilregen valt vroeg volgend jaar: op 9 februari verschijnt Delain's tweede album 'April Rain'. De nieuwe cd is voor het eerst te koop tijdens de twee albumpresentaties van de band in Amsterdam en.....meer »»

Dennis Chambers reference tour

Drumclinics in Eindhoven en Sint-Niklaas

Op 11 en 13 december 2008 geeft Dennis Chambers clinics bij Feedback in Eindhoven (NL) en Keymusic in Sint-Niklaas (BE). Het opkomend talent Moritz Müller verzorgt op deze avonden het voorprogramma. D.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken