Rock ‘n’ Roll Highschool gaat internationaal

Rock ‘n’ Roll Highschool gaat internationaal

Europese muziekindustrie onder de loep

Het nieuwe Rock ‘n’ Roll Highschool magazine ligt weer in de schappen, en dit keer niet alleen in Nederland. De derde editie van het magazine - dat ondertussen gerust een boekwerk mag worden genoemd -.....meer »»

Popronde trekt weer door Nederland

Preview in SugarFactory Amsterdam

Afgelopen weekend is de jaarlijkse Popronde weer van start gegaan, met een ‘preview’ in de SugarFactory in Amsterdam. De Popronde geeft beginnende bands en artiesten de kans om een nieuw publiek te be.....meer »»

Speedfest 4 weer gemeen, snel en smerig

Peter Pan Speedrock presenteert nieuwe namen voor eigen festival

New Bomb Turks, Triggerfinger, Valient Thorr, The Shavers en Gewapend Beton versterken de line-up van Speedfest 4. Het festival dat 28 november voor de vierde keer plaatsvindt wordt ook dit jaar weer .....meer »»

Charlie Watts ontkent geruchten over vertrek

Drummer blijft naar eigen zeggen lid van de Rolling Stones

In tegenstelling tot het bericht op undercover.com.au, een kleine entertaimentwebsite uit Australië, is drummer Charlie Watts niet vertrokken bij de Rolling Stones. De website zorgde wereldwijd voor g.....meer »»

The Tunes wint POPnl Award 2009

Grote overmacht voor Amsterdamse band

De Amsterdamse band The Tunes heeft zaterdagavond 29 augustus twaalf bands achter zich gelaten tijdens de SENA Performers POPnl Award 2009 in de Melkweg in Amsterdam. Met maar liefst twaalf boekingen .....meer »»

Roland introduceert twee nieuwe e-kits

TD-4KX en de TD20KX upgrades

Roland introduceert per 1 september 2009, in haar Roland Connect ‘09-campagne, maar liefst twee nieuwe elektronische drumsets. De TD-4KX en de TD20KX. Beide speciale, vernieuwde versies van de al best.....meer »»

Pork Pie-endorsement voor Kypski

Drummer en dj integreert draaitafel in zijn drumset

Pork Pie Percussion maakt bekend dat drummer, draaitafeltovenaar en producer Kypski (echte naam: Thomas Elbers) is toegevoegd aan hun groeiende lijst met endorsers......meer »»

Schrijf je in voor de Muziekscriptie Prijs 2009

Maak met je scriptie kans op € 500

Wil je meedoen en kans maken op € 500? Muziek Centrum Nederland (MCN) reikt jaarlijks de Muziekscriptie Prijs uit aan de schrijver van de beste afstudeerscriptie over muziek en muziekcultuur in de bre.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken