Een Jaar in New York - video

Een Jaar in New York - video

Video bij de Column van Philippe Lemm in Slagwerkkrant 188

In zijn column Een Jaar In New York van Slagwerkkrant 188 (juli-augustus 2015) schrijft Philippe Lemm over het fenomeen time keeping en vooral de problemen die je daar als drummer bij kunt hebben. Hij.....meer »»

Cursus Cross Stickings - deel III

video en tips bij de cursus in Slagwerkkrant 188

In Slagwerkkrant 188 (juli-augustus 2015) vind je deel 3 van de cursus "Cross Stickings" door Jeroen Zange en Richard Moelker van Drumschool Cleuver. In deze aflevering gebruiken gebruiken zij voor de.....meer »»

Musikmesse 2015 Slagwerkkrant Videoreportage

Rondgang langs de stands van Paiste, LP, Meinl, Tama, Ludwig, Pearl en Yamaha

Slagwerkkrant bezocht de Musikmessse 2015 in Frankfurt. We maakten drie dagverslagen, zie de links hieronder, en we schoten een videoreportage waarin we een aantal highlights van de beurs tonen. .....meer »»

Koen Herfst presenteert 27 en 28 juni zijn cd Back to the Balance

CD-presentatie op in den Haag en Breda

Hij was op wereldtour met Armin van Buuren en is intensief bezig met zijn eigen band iChaos. Van dance tot metal. Koen Herfst is de altijd energieke drummer die de muziek een schop onder z’n kont geef.....meer »»

Halve Finalisten Drumtalent 2015 bekendgemaakt voor Amsterdam, Ittervoort, Diest en Sint-Niklaas

Halve Finales Drumtalent 2015 vanaf 21 juni

Op 13 september vindt de 12de editie van het Drumworld Festival bij Adams Drumworld in Ittervoort plaats. Daar zal de Finale plaatsvinden van Drumtalent 2015, een contest voor drummers tot en met 18 j.....meer »»

Samba Percussie Festival Oss - zondag 28 juni

2de editie sambafeest met o.a. Circle Percussion en Dale Caña

Dale Caña, sambapercussieband uit Oss, organiseert opnieuw een feestelijk Samba Percussie Festival in het centrum van Oss op 28 juni. Tijdens dit gratis evenement op de (koop)zondag treden meerdere sa.....meer »»

Doe mee aan de Slagwerkkrant Poll 2015

Pollformulier Slagwerkkrant Poll Awards 2015

Al sinds 1984! Jaarlijks reiken we de Slagwerkkrant Poll Awards uit. Lezers van Slagwerkkrant en bezoekers van Slagwerkkrant.nl laten ons weten wat hun favorieten waren van het afgelopen jaar: drummer.....meer »»

Tim Alexander op 14 juni in de Kroepoekfabriek Vlaardingen

Exclusieve clinic met legendarische Primus-drummer

Niemand minder dan Tim Alexander (Primus, Puscifer, A Perfect Circle) geeft op zondag 14 juni een drumclinic via Rotterdam Drum Department op locatie bij De Kroepoekfabriek. Dit is dé kans om deze leg.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken