Uitslag Slagwerkkrant Poll 2015 - deel 3 - Fusion/World Drums Benelux en Bekkens

Uitslag Slagwerkkrant Poll 2015 - deel 3 - Fusion/World Drums Benelux en Bekkens

Slagwerkkrant Poll Awards - Gefeliciteerd Lucas van Merwijk en Zildjian!

Wie vonden de lezers van Slagwerkkrant en de bezoekers van Slagwerkkrant.nl de beste, leukste, origineelste of meest bijzondere slagwerkers van het afgelopen seizoen? Welke evenement vonden ze het leu.....meer »»

Uitslag Slagwerkkrant Poll 2015 - deel 2 - Fusion World drummer en stokken

Slagwerkkrant Poll Awards - Gefeliciteerd Vinnie Colaiuta en Vic Firth!

De uitslag van de 31ste Slagwerkkrant Poll is binnen! Het aantal inzendingen via Slagwerkkrant.nl was weer overweldigend. Dank voor jullie deelname. De lezers van Slagwerkkrant en bezoekers van Slagwe.....meer »»

Uitslag Slagwerkkrant Poll 2015 - deel 1 - Percussie Benelux en drums

Slagwerkkrant Poll Awards - Martin Verdonk en Tama gefeliciteerd!

De uitslag van de 31ste Slagwerkkrant Poll is binnen! Het aantal inzendingen via Slagwerkkrant.nl was weer overweldigend dit jaar. Dank voor jullie deelname. De lezers van Slagwerkkrant en bezoekers v.....meer »»

In Memoriam: Vic Firth

De drumwereld verliest een van zijn meest kleurrijke grondleggers

Er loopt waarschijnlijk geen drummer op deze aarde rond die niet minstens één keer in zijn carrière een stel stokken uit zijn stal in handen heeft gehad, zo groot is zijn impact op de drummerswereld: .....meer »»

Zildjian Low Volume en K Custom Dark

Fluisterstil of liever extra luid?

Zildjian gaf op de afgelopen Musikmesse al aan dat het een aantal nieuwe producten in de pijplijn had zitten. De jaarlijkse zomereditie van de NAMM show bleek een mooie gelegenheid dit nieuws te laten.....meer »»

North Sea Jazz per dagverslag - dag 3 - 12 juli 215

De overdrive van Horacio en Giovanni

Het Slagwerkkrant team doet verslag vanaf North Sea Jazz. Inmiddels is het driedaagse festival achter de rug. Hierbij het dagverslag Dag 3! Met de ongenaakbare drums-percussiesectie van Horacio 'El Ne.....meer »»

North Sea Jazz per dagverslag - dag 2 - 11 juli 215

Brian Blade en het finest hour van Rick van Wort

Het Slagwerkkrant team doet verslag vanaf North Sea Jazz. Inmiddels is Dag 2 voorbij, zaterdag 11 juli 2015. Hierbij het dagverslag! Met een zegetocht van Brian Blade bij zijn eigen Fellowship Band én.....meer »»

North Sea Jazz per dagverslag - dag 1 - 10 juli 215

Drummers-bandleiders en de almachtige Chris Dave

North Sea Jazz is van start gegaan, vrijdag 10 juli 2015. Dit festival is elk jaar weer dé plek om te genieten van 's werelds beste drummers en percussionisten. Het Slagwerkkrant team is er elk jaar b.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken