Slagwerkkrant Poll Award 2023 voor Dwight Muskita

Slagwerkkrant Poll Award 2023 voor Dwight Muskita

Categorie Percussie Benelux

Tussen nu en 24 augustus maken we in tal van categorieën de winnaars bekend van de Slagwerkkrant Poll Awards 2023. De volledige uitslag vind je in Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023). Vandaa.....meer »»

Release van de Week: Johnathan Blake - Passage

Vandaag verschenen: 11 augustus 2023

Drummer Johnathan Blake en zijn formatie Pentad brengen vandaag de opvolger uit van hun 2021 Blue Note-debuut Homeward Bound. Op Passage hoor je behalve Blake in grote vorm Immanuel Wilkins op altsax,.....meer »»

Vic Firth Terra stokken - Go With The Grain

5A - 5B - 7A - in zowel wood-tip als nylon-tip

De 'grain', ofwel de 'nerf'. Door een exclusief lakproces wordt de nerf van het hout geaccentueerd, zodanig dat geen twee paren hetzelfde zijn. De Terra-stokken van Vic Firth zijn gemaakt van topkwal.....meer »»

Release van de Week: Edward Reekers - The Liberty Project

Vandaag verschenen: 4 augustus 2023

Het is zijn eerste album in 15 jaar. Voormalig Kayak-zanger Edward Reekers bracht eerder drie albums onder eigen naam uit. Nu is er The Liberty Project, dat hij maakte met producer Joost van den Broek.....meer »»

Ludwig Jazz Fest en Vistalite snaredrums

Feeling blue
  • 02-08-2023 01:40 |

Vroeger was alles beter. Nu ja, bijna dan. Want bij Ludwig kun je nog steeds precies dezelfde trommels kopen als vroeger, maar nu met de kwaliteitscontrole zoals we die tegenwoordig verwachten In deze.....meer »»

Release van de Week: Scrap Arts Music - Children of Metropolis

Vandaag verschenen: 28 juli 2023

Twintig jaar na het debuutalbum Phon is daar Children of Metropolis, een waanzinnige verzameling percussietracks van de Canadese formatie Scrap Arts Music, gespeeld op exclusief van schroot gemaakte i.....meer »»

Roland V-Drums actie! Gratis hoofdtelefoon bij aanschaf van een TD17KV2 of KVX2 V-Drums set

De actie loopt tot 31 augustus 2023 - check de video met Anika Nilles!

Onlangs heeft Roland de tweede generatie TD17KV en TD17KVX V-Drums geïntroduceerd. Als je voor 31 augustus bij een van de Roland dealers in Nederland en België een set aanschaft, in de winkel of onl.....meer »»

Slagwerkkrant Poll 2023 - stemmen kan tot komende maandag 31 juli!

Bepaal mee wie dit jaar de Slagwerkkrant Poll Awards krijgen

Kies de beste slagwerkers en producten van het afgelopen seizoen in de Slagwerkkrant Poll 2023: drummers, percussionisten, slagwerkgroepen, bands, drums, bekkens, percussie en meer! Zoals elk jaar w.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken