Doe mee aan de DrumDrieDaagse in augustus

Schrijf je nu in voor het weekend van 7-8-9- augustus 2015, Musicon, Den Haag

Events 16-03-2015 17:06

De 14de keer wordt het alweer. Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant organiseren de DrumDrieDaagse al jaren met heel veel plezier, en de deelnemers lijken ieder jaar nog weer meer te genieten en gaan altijd met een berg aan oefenstof naar huis. Nog nooit meegedaan? Grijp je kans en schrijf je nu in. De data: 7, 8 en 9 augustus 2015!

Schrijf je hier in voor de DrumDrieDaagse 2015
De data: 7, 8 en 9 augustus 2015! Elke dag van 10 tot 6.  
www.drumdriedaagse.nl

Het programma voor de editie van 2015 is vrijwel rond en we kunnen weer te gekke drummers voor de clinics en privégroepen presenteren:

• Jazzdrummer en brusheskunstenaar Chris Strik

Bruno Meeus, in een ode aan John Bonham, die hij op z’n 16de nog live zag spelen!

Teacher of the greats: Toon Oomen

• Terug van een wereldtour met Armin van Buuren: Koen Herfst

• De drummer met cojones; van jazz tot verstild, de feniks zelf: Kim Weemhoff

• Eén programmapunt is nog niet helemaal rond. Deze mystery guest zullen we binnenkort bekend maken!

En natuurlijk het vaste lerarenteam 

Mark Eeftens, Peter-Jan Eusman, Dennis Boxem, Gerben de Bruijn, Fred Cohen, Tim Koning, Sarah Lavinia Feenstra, Olaf Fase en Erk Willemsen.  

Avondprogramma
Op vrijdag en zaterdag organiseren we een avondprogramma, ook toegankelijk voor vrienden en familie. Vrijdagavond presenteren we Letz Zeppelin, de tributeband van Bruno Meeus, die 's middags zijn clinic al aan Led Zeppelin-drummer John Bonham heeft geanalyseerd. 'Spelen als John Bonham; hoe doe je dat?' 
Zaterdagavond is het tijd voor de drummers van de DrumDrieDaagse zelf op het podium te drummen, met de band The Smart onder leiding van Sarah Lavinia Feenstra. 

INSCHRIJVEN
Je kan je nu inschrijven voor het weekend DrumDriedaagse op www.drumdriedaagse.nl

De DrumDrieDaagse: dat is je drie dagen lang van 10.00-18.00 uur met 72 collega-drummers onderdompelen in alle facetten van drums spelen, begeleid door de topdrummers van Nederland. Veel leren. Nog meer lol!

De deelnamekosten bedragen € 235,-, inclusief dagelijks een lunch en drie consumpties. Je krijgt een bevestiging gemaild binnen een week na inschrijving. Indien je de bevestiging niet ontvangt, mail dan naar d3d@k18.nl.  

Schrijf je nu in en krijg drie dagen lang lessen en clinics van topleraren en bekende drummers.

DrumDrieDaagse is een project van Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station.

DrumDrieDaagse
vr-za-zo 7-8-9 augustus 2015
Musicon/MusicStation, Soestdijksekade 345, Den Haag

NB. Percossa hadden we eerder onder voorbehoud aangekondigd, maar door het geweldige succes van hun nieuwe theatershowThe Real Deal zijn ze helaas toch verhinderd. De eerder aangekondigde Lars Nijman is wegens optredens in de VS verhinderd.

DrumDrieDaagse 2014
Van de editie 2014 hebben we een mooi fotoverslag online staan, met foto’s van Jan Kloosterboer, Tim Emmen en Michel Goessens, met daarbij citaten die Jeroen Bakker tijdens de clinics noteerde en een videomontage die Jaap Koning maakte van het eindschot: het hilarisch uitgevoerde Paper LoveKlik hier.

We zien je graag in 2015! 

zoeken
zoeken