Foto's Dutch Blend Meeting 2008
Wereldmuziek uit Nederland in beeld
On Stage 30-05-2008 21:13
Op 23 en 24 mei 2008 vond in Rotterdam de eerste Dutch Blend Meeting plaats; een professionele 'meeting' waar Nederlandse wereldmuziekartiesten werden gepresenteerd aan internationale boekers, zalen, pers en beleidsmakers. Behalve een muziekmarkt, waar zo'n 100 bands zichzelf presenteerden, was er in de avond ook een compleet festival programma te zien in de verschillende zalen van De Doelen.Op 23 en 24 mei 2008 vond in Rotterdam de eerste Dutch Blend Meeting plaats; een professionele 'meeting' waar Nederlandse wereldmuziekartiesten werden gepresenteerd aan internationale boekers, zalen, pers en beleidsmakers. Behalve een muziekmarkt, waar zo'n 100 bands zichzelf presenteerden, was er in de avond ook een compleet festival programma te zien in de verschillende zalen van De Doelen.

Slagwerkwereld.com was aanwezig bij de avondconcerten en zag een waslijst aan artiesten die optraden. Een kleine greep uit de artiesten die op het festival speelden: Dina Medina en Carlos Matos met Kaap Verdische morna's, Lucas van Merwijks Drums United, Neco Novellas, New Cool Collective, Panchito en Zuco 103 met uiteraard Stefan Kruger op drums en Claus Tofft op percussie.

Hieronder vind je een lijst van de meeste fotoboeken die we op Slagwerkwereld.com gepubliceerd hebben. Elke naam heeft zijn een link in een nieuw scherm naar zijn of haar eigen fotoboek.

Dutch Blend World Music Guide
Alle grotere Nederlandse artiesten zijn tijdens de Dutch Blend Meeting ook gepresenteerd in een overzichtelijk boekwerk: de Dutch Blend World Music Guide. Het boekje is te bestellen én in zijn compleetheid te bekijken op de gelijknamige website: www.dutchblendworldmusicguide.com.

drummer links