Scheepsladingen slagwerkers in Utrecht

6 augustus: botenparade op culturele zondag

On Stage 04-07-2006 22:12

Op zondag 6 augustus is het wederom een culturele zondag in Utrecht, Nederland. In dit geval gaat het om een botenparade door de grachten van de stad met veel, heel veel muziek.

Je kunt onder andere het volgende verwachten: gypsy jazz van Trio Johnny Rosenberg, latin van Toro Ensamble, Grote Prijs-winnaar Roos(beef), ska, reggae en rocksteady van Rude Rich and The High Notes, reggae en dancehall met een caribean feel van Ziggi en op de laatste boot Relax, aanstekelijke hiphop met een flinke dosis funk. Het slotconcert in de kom van de Oudegracht (bij het stadhuis) is van Zuco 103, met Stefan “Stuv” Kruger (foto) op drums.

Overigens kreeg Relax, met Satindra Kalpoe op drums, onlangs een uitnodiging van de organisatie van het Istanbul International Jazz Festival in Turkije om op 8 juli op te treden in club Babylon, te Istanbul. De band werd gevraagd naar aanleiding van de succesvolle shows tijdens de Europese jazzfestivals in Italië, Zwitserland en Frankrijk, waar Relax vorig jaar furore maakte. Op 12 augustus maakt Relax ook zijn opwachting tijdens het Sziget festival in Boedapest.

Op dit moment is Relax in de studio waar de groep hard werkt aan het derde album dat begin 2007 wordt verwacht.
zoeken
zoeken