Prophecy viert tienjarig bestaan met festival
Speciaal labelfestival met Dornenreich en The Vision Bleak
On Stage 25-06-2006 21:17
Op 21 oktober 2006 viert Prophecy Records haar tienjarig bestaan met een festival in Kelterhaus Schorlemer te Zeltingen-Rachtig.'s Middags is een zitconcert gepland met diverse artiesten van het Prophecy-label. De eerste bevestigde act is Dornenreich. Het gaat om hun eerste live optreden in vijf jaar. Evíga keert terug op het podium met Thomas Riesner, violist op het album "Her von welken Naechten", voor een exclusief unplugged concert van Dornenreich met akoestische gitaar, viool en zang.

's Avonds staat een optreden gepland van vier andere Prophecy-artiesten. In ieder geval zal The Vision Bleak (foto) optreden. Wederom een bijzonder optreden, want de groep zal "Carpathia" voor de allereerste keer live spelen met een compleet orkest.

Getiteld "A Symphony Of Horror performed by The Vision Bleak and the Shadow Philharmonics", zal The Vision Bleak exclusief ondersteund worden door het Shadow Philharmonisch orkest, een gezelschap met strijkers en klassiek geschoolde zangers. Onder hen bevindt zich Helm, bekend van Noekk en Empyrium.

The Vision Bleak bestaat normaliter uit Allen B. Konstanz, die drums, toetsen en zang verzorgt. De andere helft wordt gevormd door Ulf Theodor Schwadorf (ex Empyrium).

Informatie over accommodaties in alle prijsklassen en de mogelijkheden om te camperen, vind je op Zeltingen-Rachtig. Zeltingen-Rachtig ligt tussen Trier en Koblenz, aan de rivier de Mosel in Duitsland. De festivallokatie is zo'n 30 minuten verwijderd van vliegveld Frankfurt/Hahn Airport.
drummer links