Ash Soan - video's van zijn Youtube-kanaal en meer
Video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 202
Slagwerkkrant Plus 11-10-2017 06:10
Tot zo'n twee jaar geleden was Ash Soan de stereotupe studiodrummer. Hij was overal te horen, maar niemand die hem herkende. Dankzij zijn video's op youtube mag de Brit zich inmiddels ook buiten de 'scene' een bekende drummer noemen. Wij zetten er hier een aantal voor je op een rijtje, en we geven je een fijne notentip dankzij Mark Eeftens.

Hieronder vind je een aantal fijne video's, maar voordat je daar naar kijkt wijzen we je ook even op de notentip die Mark Eeftens in Slagwerkkrant 196 uitschreef. Je vind hem in de pdf, onder het kopje documenten.

Ash staat de afgelopen jaren flink 'in the picture' en op Youtube is er dan ook allerlei moois te vinden. We beginnen met een 18 minuten durende drumles over wat nu precies 'in dienst van het liedje spelen' is.Soan bouwde achter zijn huis een eigen opnamestudio. Hier neemt hij je mee op een rondleiding, en vertelt hij het een en ander over het werken in zijn eigen studio.

 

Nog meer wijze woorden van Soan, over hoe je aan gigs komt, en hoe je ze behoudt:Soan is heel actief op zijn eigen Youtube kanaal, en daar vind je vele tientallen video's. We plukten er zomaar een willekeurige uit. Zijn Youtube kanaal vind je hier