Lees Slagwerkkrant op je mobiel, tablet, of laptop

Lees Slagwerkkrant op je mobiel, tablet, of laptop

Digitale edities via Readly of Magzine

Slagwerkkrant kun je downloaden op mobiel of tablet via Magzine en op je mobiel, tablet en ook pc en mac via Readly......meer »»

DRUMnBASE XL-Persians

Een tapijtje voor de hele band

Van singer-songwriters tot retro-bands: we zien vaak mooie oude tapijtjes op het podium. Het Belgische DRUMnBASE maakt speciale tapijten voor muzikanten met een antislip-onderzijde en een toplaag die .....meer »»

Het is Drumweek bij Keymusic - 8 tot en met 12 juni

Kortingen en cadeau's

Het is Drumweek bij de Keymusic winkels in Nederland en België, van 8 tot en met 12 juni! Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke drumkit? Nieuwe cymbalen of een paar drumstokken nodig? Of twijfe.....meer »»

Pearl's President Series Phenolic drums

100 kits wereldwijd beschikbaar - wegens 75-jarig jubileum van Pearl

Het is het paradepaardje van het 75 jaar Pearl jubileum, de President Series Phenolic drums. Er worden er wereldwijd 100 van gemaakt, dus als je zo'n uniek exemplaar in handen wilt krijgen, weet je wa.....meer »»

Mapex Saturn Evolution Birch & Maple - review in Slagwerkkrant 223, mei-juni 2021

De volgende stap

Mapex heeft met de Saturn al jaren een ongelooflijk prijsbewust werkpaard in de hoge middenklasse. Daar kwam vorig jaar een groter broertje bij, of liever gezegd, twee grotere broertjes. De Saturn Evo.....meer »»

Onze website Slagwerkkrant.nl is vernieuwd

Neem een kijkje bij nieuws, tests, videos, events, top 10 en de Slagwerkkrant Plus sectie

Met een frisse look en een geheel verbeterde ervaring op mobiel en tablet is onze website een genot om doorheen te scrollen. Bekijk de testsectie, waarin momenteel 286 producttests te downloaden zijn,.....meer »»

Spelen zonder herrie met EF-Note 3 & 5

Nieuwe high-end elektronische drumkits van Artesia Pro

Het zal je gebeuren: leg je een paar jaar ziel en zaligheid in het ontwikkelen van een nieuw merk e-drums, breekt amper twee maanden na de voorzichtige introductie een wereldwijde epidemie uit. Het ov.....meer »»

Gretsch Keith Carlock Signature snaredrum

'Mijn snaredrum moet veelzijdig zijn'

Samen met Gretsch, komt Keith Carlock met zijn eigen signature-snaredrum. Voor de drummer van onder meer John Mayer en Steely Dan, was het vooral belangrijk dat zijn nieuwe snaredrum veelzijdig in de .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken