Mapex Saturn Evolution Birch & Maple - review in Slagwerkkrant 223, mei-juni 2021

Mapex Saturn Evolution Birch & Maple - review in Slagwerkkrant 223, mei-juni 2021

De volgende stap

Mapex heeft met de Saturn al jaren een ongelooflijk prijsbewust werkpaard in de hoge middenklasse. Daar kwam vorig jaar een groter broertje bij, of liever gezegd, twee grotere broertjes. De Saturn Evo.....meer »»

Onze website Slagwerkkrant.nl is vernieuwd

Neem een kijkje bij nieuws, tests, videos, events, top 10 en de Slagwerkkrant Plus sectie

Met een frisse look en een geheel verbeterde ervaring op mobiel en tablet is onze website een genot om doorheen te scrollen. Bekijk de testsectie, waarin momenteel 286 producttests te downloaden zijn,.....meer »»

Spelen zonder herrie met EF-Note 3 & 5

Nieuwe high-end elektronische drumkits van Artesia Pro

Het zal je gebeuren: leg je een paar jaar ziel en zaligheid in het ontwikkelen van een nieuw merk e-drums, breekt amper twee maanden na de voorzichtige introductie een wereldwijde epidemie uit. Het ov.....meer »»

Gretsch Keith Carlock Signature snaredrum

'Mijn snaredrum moet veelzijdig zijn'

Samen met Gretsch, komt Keith Carlock met zijn eigen signature-snaredrum. Voor de drummer van onder meer John Mayer en Steely Dan, was het vooral belangrijk dat zijn nieuwe snaredrum veelzijdig in de .....meer »»

Istanbul lanceert nieuwe serie Traditional Jazz

Supervriendelijke, donkerzoete jazzbekkens

In de zoektocht naar steeds donkerder en gruiziger bekkens lijken we te zijn aangekomen bij een omslagpunt. Zoetig en vriendelijk mag inmiddels ook weer. .....meer »»

Pearl lanceert veel productnieuws bij 75-jarig jubileum

Verslag met veel video's van de nieuwe gear

Pearl bestaat 75 jaar, en dat kan het merk natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom introduceren de Japanners een hele reeks aan producten met een ferme knipoog naar het verleden. .....meer »»

Bij een abonnement Slagwerkkrant nu Musicmaker als welkomstcadeau!

Of bestel Slagwerkkrant los bij ons - de twee nieuwste edities voor 9,90!

Slagwerkkrant 222, maart-april 2021, is nu uit! Je kan deze editie bestellen via onze webshop muziekmagazines.nl. Als je de vorige editie gemist hebt omdat de winkels in Nederland dicht waren, kun je .....meer »»

Productnieuws 2021 - Zildjian Family Vault Ride

Uit de voorraad van Armand zelf.

Dit jaar is het jaar dat Armand Zildjian zijn 100ste verjaardag zou vieren, en dat wilde Zildjian niet zomaar voorbij laten gaan. Dus komt het merk met een heel exclusief en peperduur verjaardagscadea.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken