CVL Standard serie drums - Test uit Slagwerkkrant 177

CVL Standard serie drums - Test uit Slagwerkkrant 177

Betaalbare high-end drums uit Italië

Het Italiaanse CVL drums is een bijzonderheid, want drums uit het land van de laars zien we hier niet zo veel. Het kleine custom merk maakt met een paar handige ingrepen de top-of-the line drums berei.....meer »»

Evans Level 360 vellen - Test uit Slagwerkkrant 176

Een nieuwe kraag

Bij Evans was op de afgelopen muziekbeurzen de nieuwe Level 360-technologie het belangrijkste nieuws. Feitelijk behelst Level 360 niet veel meer dan een nieuwe vorm van de velkraag, maar dat is nu net.....meer »»

Ludwig Club Date SE drumkit - Test uit Slagwerkkrant 176

Vintage in het klein

Bij Ludwig zijn ze er niet vies van om nog eens goed in het roemruchte verleden te kijken. Dat leverde eerder al de herintroductie van de Vistalite, en bijvoorbeeld het idee achter de ketels van de Le.....meer »»

Korg Wavedrum Global Edition - Test uit Slagwerkkrant 176

Meer van alles!

Tussen de originele Wavedrum en de Wavedrum WD-X zat maar liefst 15 jaar. Op het vervolg hoefden we gelukkig minder lang te wachten, want afgelopen januari verscheen de nieuwe Korg Wavedrum Global Ed.....meer »»

Meinl percussienieuws - Test uit Slagwerkkrant 176

Radial ply bongo’s, djembés en een laptopstandaard

Meinl dendert onverminderd voort met een gigantische stroom nieuwe producten. Bij het percussienieuws onder meer de bijzondere Radial Ply bongo’s, professionele en toch traditionele djembés en een wel.....meer »»

Tama Star snaredrums - Test uit Slagwerkkrant 176

Onmogelijke keuzes

Dat Tama zichzelf met de Star drumkits overtroffen heeft, kon je in de vorige
Slagwerkkrant al lezen. Naast de ‘gewone’ esdoorn en bubinga snaredrums uit
die test introduceerde Tama ook vier e.....meer »»

Zildjian A bekkens - Test uit Slagwerkkrant 176

De oerserie in het nieuw

Zildjian maakte in januari bekend dat de hele Zildjian A-serie in het nieuw is gestoken. Deze serie vormt zo’n beetje de basis van het moderne bekken, dus zo’n facelift is groot nieuws. Nu maar eens k.....meer »»

Tama Star Drums - Test uit Slagwerkkrant 175

Japans Meesterwerk

Sinds een paar jaar worden de Tama Superstar, Silverstar en Starclassic drums in China gemaakt. Daardoor hadden ze in de Japanse fabriek de handen vrij om te werken aan iets heel bijzonders. Het nieuw.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken