150 beste drumfilmpjes online

The Best of Youtube, Myspace en Slagwerkwereld.com

Slagwerkkrant Plus 23-02-2009 15:49

Net als iedereen zitten wij op de redacties van Slagwerkkrant en Slagwerkwereld.com elkaar voortdurend filmpjes, foto’s en andere internetgein door te sturen, en reken maar dat dat lang niet altijd over drummen gaat. Maar vaak ook wel. Regelmatig staan we met een clubje gierend van het lachen achter een computer, maar soms ook in stilte, met opengevallen monden van verbazing en bewondering.

Omdat we weer eens wat te vieren hebben – na 25 jaar Slagwerkkrant (nummer 142, eind oktober 2007) is er nu Slagwerkkrant 150 – hebben we besloten de 150 leukste, mooiste, grappigste en leerzaamste internetfilmpjes voor je op een rij te zetten.

We doorzochten onze mailboxen en speurden op Youtube, op Myspace en natuurlijk op onze eigen site, Slagwerkwereld.com. De vette filmpjesbuit hebben we onderverdeeld in tien categorieën en de mooiste van elke categorie wordt hieronder kort ingeleid. Op Slagwerkwereld.com/150 vind je álle filmpjes direct aanklikbaar en met korte omschrijving. Ga er lekker een avondje voor zitten!

  • Klik hier voor de 150 beste drumvideo's online
  • zoeken
    zoeken