Steve Gadd Clinic a.s. donderdag in Haarlem
Win kaarten Steve Gadd-clinic
Slagwerkkrant Plus 12-11-2007 00:17
Aanstaande donderdag 15 november geeft Steve Gadd onverwacht en exclusief een clinic in het Patronaat in Haarlem. Gadd is in Nederland voor de cd-presentatie van Alain Clark’s Live It Out (Panama, Amsterdam, 14 november) en kon er een extra avond aan vastknopen. Voor het eerst in vijf jaar kan je naar een clinic met dé grootmeester!Slagwerkkrant organiseerde in 2002 een masterclinic met Steve Gadd in Paradiso. Nu, vijf jaar later, krijg je de kans de Steve Gadd Clinic alsnog - of weer - te zien, in het Patronaat in Haarlem. B2 Music organiseert de clinic, Slagwerkkrant, Slagwerkwereld.com, Yamaha en Zildjian participeren.

De zaal gaat donderdag 15 november om 20.00 uur open, aanvang van de clinic is 20.15 uur.
Klik hier voor de Patronaat-site voor gegevens kaartverkoop en routebeschrijving

Win 2 Kaarten voor de clinic!
Slagwerkkrant en Slagwerkwereld.com verloten ook 10x2 kaarten.
» Klik op deze link, en stuur een email naar Slagwerkkrant met jouw naam en (mobiel) telefoonnummer. Je maakt dan kans om uit de loting twee kaarten te winnen!

Kaarten bestellen
» Klik hier om direct kaarten te bestellen a € 15.
Kaarten zijn ook te koop bij Ticketservice, zoals de grote postkantoren, grote VVV's en GWK's. VVK is ook mogelijk aan de kassa van Patronaat, do t/m zo van 17:00 tot 20:00 uur en tijdens activiteiten (1,- servicekosten).

Steve Gadd clinicverslag 2002
26 september 2002 is de analen van de Nederlandse drumhistorie ingegaan als de legendarische avond met Steve Gadd in Paradiso. Het was magisch: podium in het midden van de zaal, de meester komt binnen, zegt zacht hallo en zet met brushes een muisstil Bye Bye Blackbird in. Vanaf dat moment groovde het de hele avond.
» Lees hier het verslag.

Steve Gadd interview Slagwerkkrant
Slagwerkkrant publiseerde het interview dat vijf jaar terug in Slagwerkkrant verscheen.
» Klik hier om het als member gratis te downloaden.

Steve Gadd en Alain Clark
Steve Gadd is speciale gast tijdens de presentatie van het tweede album van Alain Clark, 'Live It Out'.
» Klik hier voor meer informatie met video's van de opnames.

Lees het Slagwerkkrant 25 jaar Jubileumnummer, dat nu overal in de winkels ligt, voor een interview met Alain Clark over het verloop van de cd-opnames met Steve Gadd.
drummer links