Taylor Hawkins Tribute - Zoon Shane maakt indruk

video bij het Opmaat-artikel in Slagwerkkrant 232

Slagwerkkrant Plus 25-10-2022 07:11

In nieuwsrubriek OPmaat van Slagwerkkrant 232 (november-december 2022) komen we nog even terug op het indrukwekkende Tribute Concert ter ere van Taylor Hawkins. We deden er hier op Slagwerkkrant.nl al eerder uitgebreid verslag van met een artikel door reporter ter plaatse Ralph Roelvink: je kunt het via de link onderaan nog even checken. Hier op Slagwerkkrant Plus speciale aandacht voor Taylor's zoon Shane die achter de drums zijn vader herdacht met een performance die erin hakte.


Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel
in Slagwerkkrant 232 (november-december 2022). Vanaf donderdag 27 oktober in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Slagwerkkrant op zonder verzendkosten.

 Taylor Hawkins Tribute Concert Wembley Stadion (3 september 2022) 

Wij schreven in het Opmaat-artikel in Slagwerkkrant 232 onder meer:
'Het meest ontroerende moment van de avond was waarschijnlijk toch de uitvoering van My Hero door Foo Fighters met op drums Taylor’s zestienjarige zoon Shane. Die zal om 1000 verschillende redenen behoorlijk onder de indruk zijn geweest van de hele situatie, maar hij maakte zelf toch de meeste indruk van de avond; als zoon en als piepjonge drummer. Respect!'


Check de video: My Hero
door Foo Fighters met Oliver Shane Hawkins

 


Via deze link kun je ons uitgebreide Verslag Taylor Hawkins Tribute Concert bekijken.


Lees het volledige artikel met mooie live foto in Slagwerkkrant 232 (november-december 2022)
Vanaf 27 oktober 2022 in de winkel. Of bestel ’m bij ons via Muziekmagazines.nl

zoeken
zoeken