Brainshake uitgeschud

Brainshake uitgeschud

Brainshake is niet meer. De band groeide sinds het ontstaan in 1998 uit tot een bekende naam in het clubcircuit. In 2002 verscheen het debuutalbum, dat lovende kritieken kreeg. .....meer »»

The Donnas druk in de studio met nieuw album

In de Conway Studio's in Los Angeles zijn drumster Donna C. (zie foto) en de rest van The Donnas hard aan het werk met de opnames voor hun nieuwe album......meer »»

Dave Grohl te gast bij Nine Inch Nails

Dave Grohl, als drummer bekend van onder meer Nirvana en Queens of the Stone Age, heeft een gastbijdrage geleverd aan het nieuwe album van Nine Inch Nails......meer »»

Reno Kiilerich plaatst demo online

Reno Kiilerich, de Deense topdrummer in metalbands als Panzerchrist en Dimmu Borgir, heeft de volledige demo van zijn band Strangler online gezet......meer »»

Metal Rules webzine start platenlabel

Hoewel wereldwijd major platenlabels steen en been klagen over tegenvallende verkoopcijfers, komen er toch steeds nieuwe (kleine) labels bij. Zo is ook het Canadese webzine Metal-Rules.com een .....meer »»

Tweede editie Vintage & Custom Drum Show in Amsterdam

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober wordt in De Griffioen in Amstelveen de tweede editie gehouden van de Amsterdam Vintage & Custom Drum Show. Op beide dagen is de drumsbeurs geopend vanaf 10.00 uur '.....meer »»

Marco Minneman stopt met Meinl

Meinl cymbals laat ons weten dat het endorsement van Marco Minneman stopgezet is. Vanaf 9 juli 2004 is Marco hiermee geen officiële endorser meer van Meinl bekkens......meer »»

Morgana-X verandert naam in novAct

De Nederlandse progressieve rockband Morgana-X heeft besloten haar naam te wijzigen in novAct. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken