Kevin Cafferty vertrekt bij Steel Prophet

Kevin Cafferty vertrekt bij Steel Prophet

Steel Prophet, de power metalband uit Californië, heeft afscheid genomen van drummer Kevin Cafferty (zie foto). Ook gitarist Pete Skermetta en bassist Vince Dennis zijn opgestapt. .....meer »»

Day Six wint Metal Bash 2004

Day Six is de winnaar geworden van de zesde editie van de Metal Bash. De band uit Someren met Daan Liebregts op drums, won afgelopen zondag in de Effenaar van de andere deelnemers......meer »»

Scum: bijzonder muzikaal project

Men neme een excentrieke relpunker, twee black metalheads, een rocker met studs op zijn spijkerjack, en een muzikant die het liefste extreme grindcore speelt. Zet ze samen in een oefenruimte en het re.....meer »»

Nieuwe drummer voor Havochate

De New Yorkse metalband Havochate heeft een nieuwe drummer: Ron Lipnicki......meer »»

Tommy Lee verruilt rockband voor marchingband

Drummer Tommy Lee heeft een bijzonder overstap gemaakt. Na zijn succes met glamrockband Mötley Crüe speelt hij tegenwoordig mee met de University of Nebraska marching band......meer »»

Steven Adler doet boekje open

Ex-drummer Guns n' Roses geeft openhartig interview

Drummer Steven Adler, heeft zich openhartig uitgelaten over zijn tijd bij Guns n' Roses en zijn huidige plannen. Dat gebeurde tijdens een interview met WWFX-FM 100.1, een radiostation in Worcester, MA.....meer »»

Axamenta tekent platendeal

Axamenta, de voormalige band van Epica-bassist Yves Huts, heeft een contract getekend met het Nederlandse label Karmageddon Media, dat onder meer releases uitbrengt van Flesh Made Sin, Occult, Severe .....meer »»

The Global Battle of the Bands zoekt talent

Deze herfst start The Global Battle of the Bands, een wereldwijde talentencompetitie voor live pop- en rockbands. Voor de Nederlandse competitie worden nog bands gezocht......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken