Stephen Perkins op Sublime-tribute

Stephen Perkins op Sublime-tribute

Voormalig Jane's Addiction-drummer Stephen Perkins heeft een bijdrage geleverd aan een Sublime tribute-album......meer »»

Nieuw album Human Alert op komst

De Haarlemse punkers van Human Alert brengen in maart 2005 een nieuwe release uit. .....meer »»

NRA-release ook in VS en Canada

"Machine", het laatste album van punkrockers NRA, verschijnt op 18 januari 2005 in de Verenigde Staten en Canada via Gearhead Records......meer »»

Ronnie Bergerståhl volgt Stefan Westerberg bij World Below

World Below, de groep rondop Carnal Forge/Centinex-gitarist Jonas Kjellgren, heeft drummer Stefan Westerberg uitgewuifd. De reden van vertrek is onbekend......meer »»

Bezetting Sun Caged weer compleet

Sun Caged heeft na een lange zoektocht eindelijk weer een nieuwe zanger gevonden. De Amerikaan Paul Adrian Villarreal zal in het vervolg de vocalen voor zijn rekening nemen. .....meer »»

Thijs Romeijn verlaat Krezip

Drummer Thijs Romeijn heeft Krezip verlaten. Volgens een persbericht van de band hebben beide partijen in goed overleg besloten om de samenwerking op de symbolische datum van 31 december 2004 te beëin.....meer »»

New Cool Collective Afrobeat Tour 2004

featuring: Tony Allen & Ali Boulo Santo

In concertzaal Tivoli in Utrecht was 16 december 2004 weer een onvergetelijke avond voor de bezoekers en fans van de New Cool Collective. Het collectief onder leiding van Benjamin Herman laat zich met.....meer »»

Derde voorronde Kleine Prijs van Dordt

Zaterdag 18 december 2004 vond de derde voorronde van de Kleine Prijs van Dordt plaats. Ditmaal lieten vijf bands uit de categorie pop/rock van zich horen. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken