Nieuwe drummer voor Lampshade

Nieuwe drummer voor Lampshade

Drummer Nick de Ruiter, zie foto, maakt niet langer deel uit van Lampshade. Hij is na drie jaar trouwe dienst vertrokken......meer »»

Sunset Vertigo winnaar Geheim van Starsound

Afgelopen zaterdag, 26 februari, vond in de StarSound Studio te Utrecht de finale plaats van het Geheim van Starsound. Aan het eind van de zinderende avond werd Sunset Vertigo (zie foto) uitgeroepen t.....meer »»

John Macaluso met James LaBrie op tour

Op 15 maart verschijnt "Elements of Persuasion", het derde solo-abum van Dream Theater-frontman James LaBrie. Om de release van de nodige promotie te voorzien, gaat de zanger in april op tour. Als ses.....meer »»

Vlammende drummer gezocht voor St. Lucifer

De Oostenrijkse band St. Lucifer is op zoek naar een nieuwe drummer nu Moritz Neuner (zie foto) vertrokken is. Reden van zijn vertrek is niet bekend......meer »»

Welke percussionist biedt Soelaas soelaas?

Eva Kieboom en Markus Ilmari (lange tijd hoofd en hart van de Nederpopband 'Ziel') zijn een nieuw project gestart. Twee jaar lang doken zij samen de studio in op zoek naar soelaas. In die tijd ontston.....meer »»

Di-rect scoort nummer 1 hit in Album Top 100

Het album "All Systems Go!" van Di-rect komt deze week binnen op de eerste plaats van de Album Top 100. Dat meldt Martin Verhorst van platenmaatschappij EMI. .....meer »»

Nieuw album Krezip op komst

"What Are You Waiting For" wordt de titel van het nieuwe Krezip-album. .....meer »»

Festina Lenté presenteert nieuwe CD

Op 1 maart 2005 brengt de Limburgse band Festina Lenté haar nieuwe albym "LunaWorld" uit......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken