Winnaars Clash of the Cover Bands bekend

Winnaars Clash of the Cover Bands bekend

Lock Nine beste coverband, PitchLight publieksfavoriet

De vijfmans pop-/rockcoverband Lock Nine uit Lierop, met Stef Cortooms op drums, heeft de landelijke finale van de Clash of the Cover Bands 2008/2009 gewonnen. De veertienpersooons soul-/pop-/rockcove.....meer »»

Dominic Hamzik opnieuw met Manowar op tour

Oorspronkelijke drummer keer terug voor zomerfestivals

Donnie Hamzik, Manowar's eerste drummer, gaat opnieuw met zijn oude band touren dit jaar. Donnie en Manowar fungeren als headliner voor een aantal grote metalfestivals in Europa, waaronder Manowar's e.....meer »»

Morton Black tekent bij Deity Down Records

Debuut-ep 'Confusion Of Existence' verschijnt rond juni

Morton Black, een project van het negentienjarige multitalent Joey Ferwerda uit Hoorn, heeft een contract getekend met Deity Down Records. Morton Black is opgericht om melodieuze metal te maken in het.....meer »»

Programma Pinkpop 2009 compleet

Ook Rowwen Hèze, Noisettes en Mando Diao toegevoegd

Met de toevoeging van Rowwen Hèze, Noisettes en Mando Diao is het programma van Pinkpop compleet. Dat heeft de organisatie van het muziekfestival bekend gemaakt......meer »»

Danny Koning stapt uit The Cats Meow

Drummer begint nieuwe groep

Sinds 11 februari is Danny Koning geen bandlid meer van de formatie The Cats Meow. Door andere plannen en problemen in de communicatie heeft hij gekozen om een nieuwe band te gaan beginnen. Danny Koni.....meer »»

Elvis-drummer DJ Fontana in Hall Of Fame

Ook Metallica, Jeff Beck en Run-DMC opgenomen

Elvis-drummer Dominic Joseph "DJ" Fontana, Metallica, Jeff Beck en Run-DMC behoren tot de artiesten die dit jaar zijn opgenomen in de Rock And Roll Hall Of Fame. De feestelijke ceremonie vond 4 april .....meer »»

Maak zelf muziek bij Audi-commerial

100% Impact contest van Interface en FC Walvisch

Heb jij talent voor de reclamebusiness? Interface Magazine en studio FC Walvisch presenteren een contest voor muzikanten en producers die de perfecte balans kunnen vinden tussen commercie en creativi.....meer »»

Winnaars MIPA 2009 uitgereikt op Musikmesse

Vakpers stemt op beste slagwerkproducten

Voor de jaarlijkse MIPA (Musikmesse International Press Award) brachten journalisten en redacteuren van meer dan honderd magazines hun stem uit in meer dan veertig categorieën. De awards werden uitger.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken