Percussie workshops in Zweden

Percussie workshops in Zweden

In de zomer van 2009 (van 25 juli tot 16 augustus) geef ik diverse workshops African- en Latin percussie.....meer »»

Line-up Parkpop 2009 compleet

Eddie Kowalczyk (Live) en Triggerfinger toegevoegd

Parkpop 2009 vindt plaats op zondag 28 juni, traditiegetrouw natuurlijk weer in het Zuiderpark in Den Haag. Het festival maakt de line-up compleet met de komst van de frontman van de Amerikaanse rockb.....meer »»

Video's Roy Mayorga & Josh Devine Drummer Live!

Drummer Live 2009: 13 & 14 juni in Londen

Op 13 en 14 juni vindt Drummer Live 2009 weer plaats Londen. In onze serie artikelen van de 2008-editie van het drumfestival komen nu Roy Mayorga en Josh Devine aan bod. Met video's natuurlijk, en uit.....meer »»

My Bloody Valentine naar Eindhoven

Enige Europese clubshow

My Bloody Valentine geeft op maandag 25 mei een unieke clubshow in de Effenaar in Eindhoven. De voorverkoop is op zaterdag 9 mei begonnen. Naast het optreden in Eindhoven staan er momenteel slechts vi.....meer »»

Nominaties voor Duiveltjes 2009 bekend

Prijsuitreiking op 20 mei tijdens Gala van de Popmuziek

Muziek Centrum Nederland heeft bekend gemaakt wie zijn genomimeerd voor de Duiveltjes 2009, een prijs voor de beste popmuzikanten volgens collega-popartiesten......meer »»

Steven Adler en Slash weer samen

Oud-Guns n' Roses-drummer speelt op soloplaat gitarist

Steven Adler zal drummen op een nummer op het komende soloalbum van Slash. Dat vertelt de drummer in een interview in de nieuwste editie van Dirty Rock Magazine. Bovendien zal Slash het volgende album.....meer »»

Programma Counter Culture Festival 2009 bekend

Kraakfestival op 23 mei in Leidsche Rijn Utrecht

Op zaterdag 23 mei vindt het Counter Culture Festival plaats op het Paperdome-terrein in Leidsche Rijn te Utrecht. Op dit multidisciplinaire muziek- en kunstfestival laat de Utrechtse kraakbeweging zi.....meer »»

Michiel van der Plicht voegt zich bij God Dethroned

Toxocara zoekt nieuwe drummer

Drummer Michiel van der Plicht, die ook bij Detonation achter de ketels zit, is vertrokken bij Toxocara. Michiel is door God Dethroned ingelijfd ter vervanging van Roel Sanders. Het intensieve toursc.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken