Simon Phillips en Pino Palladino naar Zoetermeer

Simon Phillips en Pino Palladino naar Zoetermeer

PSP in De Boerderij op 15 november 2009

PSP is het nieuwe project van drummer Simon Phillips (Toto), toetsenist / bassist Philippe Saisse en basgitarist Pino Palladino (The Who, John Mayer). De live shows staan in het teken van de enorme te.....meer »»

Jason Bonham video's Drummer Live 2008

Drummer Live 2009 binnenkort online

Drummer Live 2009 is net voorbij en we publiceren snel de eerste materialen van het festival online. Hier nu de laatste drummer van de 2008-editie van het festival. In onze reportages zag je al video'.....meer »»

Een snaredrum aan je plafond

Cor Jansen maakt meubels van oude drumstellen

We blijven ons verbazen over de bijklussende slagwerker. Zo kregen we bericht van Cor Jansen dat hij oude drumstelonderdelen ombouwt tot meubelstukken. Onder de producten die hij tot nu toe maakte, vi.....meer »»

Gotcha! Allstars reünie

Heruitgave eerste twee albums Gotcha!

Er is een reünie aanstaande van Neerlands meest spraakmakende p-funkband ooit, in bijna originele formatie en onder de naam Gotcha! Allstars. Het doel van de band is om nog in 2009 een korte tour door.....meer »»

Orange Grove cd presentatie

12 juni in WATT Rotterdam

Orange Grove, met drummer/percussionist Roël Calister in de gelederen, presenteerd op 12 juni in WATT in Rotterdam haar tweede studioalbum 'Fingerprints'. Na het debuut 'Genuine Origins' in 2007 kwam .....meer »»

Nieuw album van De Règâhs vol 'flamingo'

Hofstad moet Hoofstad worden

"Eén O erbij, dat kan toch niet zo moeilijk wezen. Oh oh Den Haag, da's ook met dubbel O, dus het is niet zo raar". Aldus zingen De Règâhs op hun nieuwe cd 'Werelds'`, dat sinds 6 juni in de winkel li.....meer »»

Video's Pete Ray Biggin Drummer Live

Drummer Live 2009: 13 & 14 juni in Londen

Drummer Live 2009 vindt op 13 en 14 juni plaats in Londen. Voordat het festival begint besteden we aandacht aan de twee laatste drummers die in 2008 op het Britse slagwerkfestival speelden. In het laa.....meer »»

'Drums in een heel klein huisje'

Rob Kloet speelt op Oerol op afspraak

Van 12 tot en met 21 juni vindt op Terschelling het jaarlijkse Oerol festival plaats. De voorstellingen van drummer Rob Kloet zijn iets unieks, iets kleins, iets persoonlijks en kunnen alleen op afspr.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken