Steven Adler en Slash weer samen

Oud-Guns n' Roses-drummer speelt op soloplaat gitarist

Artist news 13-05-2009 17:27

Steven Adler zal drummen op een nummer op het komende soloalbum van Slash. Dat vertelt de drummer in een interview in de nieuwste editie van Dirty Rock Magazine. Bovendien zal Slash het volgende album van Adler’s Appetite produceren. Adler was met Slash te horen op het legendarische Guns ‘n’ Roses-debuut 'Appetite For Destruction'.

De media en met name het internet maken de laatste tijd dankbaar gebruik van Adler, omdat hij graag zijn mening over de huidige status van zijn voormalige werkgever ventileert. In het interview met Dirty Rock heeft hij echer nog wat anders te melden:

"Het mooiste in mijn leven is dat ik weer bevriend ben met Slash. Ik ken hem al sinds we 11 jaar oud zijn. We hebben elkaar 18 jaar niet gesproken. Hij is trouwens bezig met een soloalbum en hij heeft een nummer speciaal voor mij om op te drummen. Dat is alles wat ik van hem gevraagd heb, één kans, één nummer om mezelf te bewijzen."

Eind mei zal Adler een clinic-tour houden in Australië. De kaarten hiervoor vlogen volgens organisator Allans Music in recordtijd de deur uit.

zoeken
zoeken