U vraagt wij spelen - deel 81 - video's Cesar & Olaf

U vraagt wij spelen - deel 81 - video's Cesar & Olaf

Video bij de cursus in Slagwerkkrant 184

In het kader van hun cursus "U vraagt wij spelen" zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 184 (nov-dec 2014) aanbeland bij deel 2 van de serie Clickerdeclick. Een serie waarin zij komen me.....meer »»

Phil Selway - video

Video en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 184

In Slagwerkkrant 184 (nov-dec 2014) lees je een kort interview met Philip Selway over zijn tweede soloalbum "Weatherhouse". De sympathieke, bijna verlegen Engelsman vertelt daarin onder meer over het .....meer »»

Tomas Haake: 'Oefenen lukt me echt niet'

Lees hier het interview en bekijk nieuwe videofragmenten van Meshuggah

Wel een nieuwe release, maar er staan geen nieuwe tracks op Meshuggah's liveregistratie The Ophidian Trek – of je moet intro en outro meetellen. In december is de band weer in Nederland, maar hoe zit .....meer »»

Aaron Spears - video's

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 184

Het kan verkeren. In Slagwerkkrant 184 staat nog dat Aaron Spears een van de headliners op de Zildjian day is, maar een dag voordat het blad bij de drukker vandaan kwam werd bekend dat hij vervangen w.....meer »»

De lesboeken van Joel Rothman

Krenten uit de pap

Joel Rothman draait al decennia mee in de drumboekenwereld en heeft inmiddels een enorm oeuvre opgebouwd: hij nadert de negentig publicaties! Het leek ons leuk er een paar kort te bespreken. Achter de.....meer »»

Mike Coolen en Within Temptation

Video en meer bij het artikel in Slagwerkkrant 184

Slagwerkkrant sprak Mike Coolen (hierboven tijdens Cityrock Leeuwarden, foto door Rob Sneltjes) afgelopen zomer over zijn nieuwe Pearl-drumstel. Inmiddels heeft hij er flink op kunnen spelen tijdens d.....meer »»

Muziek bij Slagwerkkrant 184 - audio

Drums en percussie voor november - december 2014

Lezen over muziek wordt des te leuker als je de muziek meteen kunt horen. Vandaar dat we bijna alle drummers uit Slagwerkkrant 184 (november - december 2014) in een Spotify-playlist hebben gezet. Met .....meer »»

Ryan Van Poederooyen - video's en extra's

Video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 184

In Slagwerkkrant 184 (nov-dec 2014) kun je een interview lezen met Ryan Van Poederooyen. De Canadees met de Nederlands klinkende achternaam is al jaren de vaste drummer van muzikale duizendpoot Devin .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken