DrumDrieDaagse 2020 op 14-15-16 augustus in Musicon Den Haag
Je kan je nu al inschrijven!
Events 31-01-2020 06:02
Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus 2020 is het DrumDrieDaagse. Daar kan je drie dagen lang clinics en drumlessen volgen van tal van nationale en internationale topdrummers.

Schrijf je nu al in! Er is plek voor 72 deelnemers. Van jong tot oud. Van beginner tot gevorderd! 

De deelnameprijs voor de drie dagen, inclusief het bijwonen van 6 clinics en 15 lessen in privegroepjes van 6 personen, gegeven door een 16-tal docenten, drie lunches en drie consumpties per dag is € 275,-. De factuur wordt in mei 2019 verzonden. Je inschrijving is wel bindend.
Klik hier voor het inschrijfformulier

De DrumDrieDaagse. Dat zijn drie dagen waarin je ongelooflijk veel zult opsteken, heel veel lol zult hebben met je mededeelnemers en docenten, en weer een jaar vooruit kunt met de oefeningen en ideeën die in die drie dagen op je afkomen.

Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant organiseren de DrumDrieDaagse elk jaar weer met heel veel plezier! De 72 deelnemers krijgen tijdens die drie dagen van 10.00-18.00 uur 2 clinics per dag en 5 groepslessen per dag (6 personen in elk groepje) en ‘s avonds zijn er ook activiteiten, zoals een concert en een sessieavond waaraan je mee kunt doen. Dus zeker als je nog niet eerder hebt meegedaan aan de DrumDrieDaagse, grijp je kans!

We gaan natuurlijk weer een heel mooi programma bieden, dat vanzelfsprekend nu nog niet bekend is. Volg Slagwerkkrant.nl en Slagwerkkrant natuurlijk voor nieuws.