Drumworld Festival: de publieksprijzen

Winnaars Drumometer gratis naar The Big Bang

Slagwerkkrant Plus 22-09-2008 22:28

Geheel in de lijn der verwachting was Adams’ Drumworld Festival ook dit jaar een succes. Het weer was prachtig, de clinics en optredens uitstekend, de hamburgers heerlijk en het bier ook. Kortom: de sfeer was uitermate goed.

Ook niet verrassend (en natuurlijk een bijdrage aan de goede sfeer) was de aanwezigheid van de Slagwerkkrantstand. Daaraan vond een aantal activiteiten plaats waarmee prachtige prijzen te winnen waren. Hoog tijd om de winnaars bekend te maken! Verzorg nu zelf het, in dit geval uitermate toepasselijke, tromgeroffel...

In de categorie: 'Snelste single stroke roffel op de Drumometer' was Frans de beste van sessie 1 en Corné Tak de beste van sessie 2. Zij winnen allebei twee kaarten voor een Big Bang festivalavond naar keuze. Hieronder de top vijf van beide sessies:

Sessie 1
1. Frans - 842
2. Fokke Posier 824
3. Tim 709
4. Duncan Cavler 683
5. Dominique 664

Sessie 2
1. Corné Tak 938
2. Armand Ruiz 925
3. Lars Nijman 916
4. Vincent Nab 817
5. Rik Toeremans 789

De nummer 3 uit Sessie 2 stond een jaartje terug al in Slagwerkkrant (nummer 142)!

In de categorie “Raad het gewicht van Slagwerkkrant” waren er honderden suggesties, maar die waren allemaal fout, behalve één! Anja Jans raadde het gewicht van Slagwerkkrant namelijk tot op de gram precies: 280. Zij wint een T-shirt naar keuze en krijgt Slagwerkkrant een jaar lang gratis in de bus!

Slagwerkkrant feliciteert alle winnaars van harte! Mocht je spijtig genoeg buiten de prijzen zijn gevallen: volgend jaar is er wellicht weer een kans. Kom in ieder even geval langs voor de gezelligheid.
zoeken
zoeken