Terry Bozzio in Haarlem - 31 oktober

An Evening of Solo Drum Music in het Patronaat

Muzieknieuws 19-10-2012 07:10

Bozzio is terug met zijn soloperformances. Hij komt voor 'An Evening of Solo Drum Music' op 31 oktober naar het Patronaat in Haarlem. Hij doet ook optredens in Arnhem (1-11), Den Haag (4-11) en Belsele (8-11). Win 3x2 kaarten voor het Bozzio-optreden in het Patronaat.

Terry Bozzio is terug in Nederland voor een concertreeks. Voor het concert in het Patronaat in Haarlem kunnen we 3x2 kaarten weggeven. Stuur een mail aan info@slagwerkkrant.nl. Vermeld in het onderwerp 'Bozzio Patronaat' en in de mail zelf je adresgegevens incl telefoonnummer. We stellen je uiterlijk 25 oktober op de hoogte of je 2 kaarten gewonnen hebt. 

Bozzio is vermaard om zijn enerverende concerten voor solodrums die hij in Nederland gaf in zalen als Vredenburg en De Oosterpoort. Nu gaat hij zo'n 'Evening of Solo Drum Music' ook in het Patronaat doen. 

Bozzio is bekend geworden bij Frank Zappa, later met UK, Missing Persons en Jeff Beck de wereld over tourend, en vanaf tien jaar geleden vooral solo spelend. Zijn soloconcerten zijn intens, dynamisch, opwindend, spiritueel, en bestaat uit een serie eigen composities, louter voor zijn enorm uitgebreide drumset. Bozzio runt de laatste paar jaar ook het Amerikaanse Drum Channel. 

woensdag 31 oktober, 21.00u: Patronaat, Haarlem 
Voor tickets (€ 22,50), klik hier

Ook concerten in Luxor, Arnhem (1-11), Paard van Troje, Den Haag en Sporthal De Klavers, Belsele (drumclinic, 8-11)

Luister naar onze Bozzio playlist op ons Spotify-kanaal. Zappa nu ook op Spotify!  

Bekijk hieronder de Bozzio videoplaylist op ons YouTube-kanaal. Klik steeds >| voor de volgende video. 


zoeken
zoeken