Nieuwe drummer voor The Medics
Bryan Hokkeling zal de stokjes overnemen
Artist news 30-11-2011 14:11
De Utrechtse band The Medics heeft een nieuwe drummer gevonden. Uit de ruim vijftig aanmeldingen en na uitgebreide audities bleven er uiteindelijk enkele kanshebbers over. Na een tweede ronde audities en een bijbehorende kroegentocht is de keuze gevallen op de 20-jarige Bryan Hokkeling.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Bryan al heel wat uurtjes achter het drumstel versleten. Hij drumde eerder bij de indierockband Uncle Frankle en studeert aan het Conservatorium van Amsterdam.

Bryan: 'Ik volg The Medics al een tijd en vind het een te gekke liveband met veel energie. Ik wist dat er veel drummers op de auditie zouden afkomen, dus het was erg spannend. Maar tijdens de auditie merkte ik al dat de vibe goed was. Ik heb enorm veel zin in het aankomende jaar: veel spelen en nieuwe nummers schrijven. Een nieuwe drummer betekent ook een nieuw geluid. Ik hoop met mijn drumwerk de band te kunnen verfrissen en de stijl te verbreden. En natuurlijk hoop ik iedereen snel te zien bij onze optredens!'

The Medics is op vrijdag 23 december voor het eerst in de nieuwe bezetting te zien in het centrum van Rotterdam, op het podium van 3FM Serious Request. Begin 2012 start een uitgebreide clubtour door Nederland, data worden binnenkort bekendgemaakt.

Bekijk hieronder de video waarin Bryan wordt aangekondigd:

https://www.youtube.com/v/av1uZkh6j5w?version=3&hl=nl_NL">name="allowFullScreen" value="true">