Bram Hakkens' Hakweken
Schrijf je in voor 4 uur drumles van Kyteman's drummer
Artist news 04-11-2011 15:52
Bram Hakkens, de drummer van o.a. Kyteman, Dazzled Kid en GEM, gaat gedurende de maanden november, december en januari tijd inruimen om weer les te geven. Vanwege zijn drukke opname- en tourschema de afgelopen jaren heeft hij weinig tijd gehad om les te geven. Vanaf november 2011, na de afronding van de opnames van het nieuwe album met Kyteman's Orchestra, gaat hij voor een korte periode weer lessen verzorgen.

Wil jij les krijgen van Bram Hakkens, praten over drums opnemen, de ins en outs leren over hoe alles werkt als je in een bekende band speelt, of gewoon weer nieuwe inzichten krijgen van een andere leraar? Via het formulier op deze pagina kun je je inschrijven voor het tijdelijke lespakket dat Bram aanbiedt.

Waar krijg je les?
De lessen vinden plaats in Brams drumstudio in de Kytopia-studio's in Utrecht.

Valt er wat te winnen?
Natuurlijk! Onder vijf inschrijvers wordt een goody-bag verdeeld, gevuld met spullen van de merken waar Bram endorser van is; Meinl, Ludwig, Remo & Vic Firth.

Wat kost het?
Het lespakket bevat vier lessen van een uur die samen € 195 kosten.
Ben je jonger dan 21, dan betaal je € 160 ipv € 195. (Lessen onder de 21 zijn vrijgesteld van BTW.)

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven voor de lessen. Nadat jouw inschrijving binnen is, neemt Bram binnen een week contact met je op.

Bram Hakkens' Hakweken wordt gesponsord door: Meinl, Ludwig, Remo & Vic Firth

drummer links