Martijn Vink stopt bij The Ploctones
Nieuwe drummer gepresenteerd tijdens release party op 14 mei
Artist news 03-04-2011 23:25
Na zes intensieve en succesvolle jaren met The Ploctones verlaat Martijn Vink The Ploctones. De kersverse drummer van Anouk gaat zich richten op andere projecten, waaronder ook diverse mogelijkheden in het buitenland, om zich zo muzikaal nog breder te ontwikkelen. Door de volle agenda van The Ploctones was er tot dit moment weinig ruimte voor deze projecten.

Martijn heeft aan de wieg van de groep gestaan en neemt, naar eigen zeggen, met pijn in het hart afscheid. Samen met de andere bandleden is hij ontzettend trots op de plaats waar The Ploctones nu staan. Alleen al in de afgelopen 4 jaar speelde hij met The Ploctones 124 concerten in Nederland, 19 in het buitenland en 4 x voor de nationale TV. Het was een te gekke tijd voor hem en hij is dankzij de groep enorm gegroeid.

The Ploctones brachten samen met Martijn 2 cd’s uit waarvan er inmiddels 8500 zijn verkocht. Martijn is nog te horen op het aanstaande album van The Ploctones, die vanaf 29 april te koop is. De opvolger van Martijn zal tijdens de officiële release party op zaterdag 14 mei 2011 gepresenteerd worden in de Melkweg.

Kaarten voor de CD release zijn beschikbaar via melkweg.nl

drummer links