Crowdfunding album Otis Brown III nog tot 29 maart
Investeer in album van New Yorkse jazzdrummer
Artist news 22-03-2011 23:43
Hij is een van die veelspelende jazzdrummers in New York, was onlangs nog in het Bimhuis met Joe Lovano, speelde jarenlang met Esperanza Spalding en staat op het punt een album onder eigen naam op te nemen. Althans, als hij voor 29 maart voldoende geld kan genereren via Kickstarter, de website die via crowdfunding artiesten ondersteunt. Otis Brown III doet een beroep op ons allen, maar geeft er ook van alles voor terug.

Met crowdfunding word je aandeelhouder van een project, in dit geval het eerste solo-album van Otis Brown III, The Thought of You. Je kan al meedoen voor 1 dollar. Daar krijg je nog niks voor terug. Voor $ 5 inleg echter, krijg je de single download en voor $ 15 het hele album, als het klaar is straks. Als je voor 100 dollar meedoet krijg je het fysieke album thuisgestuurd, plus een drumles van de man zelf. Kijk, dan wordt het echt leuk!

Bekijk hier de pagina van Kickstarter waar Otis Brown III het hele project toelicht met tekst en uitleg plus een uitgebreide video.

Tot nu toe vergaarde hij bijna 6000 dollar, maar het hele project wordt afgeblazen door Kickstarter als hij op 29 maart niet 9420 dollar bij elkaar heeft gehaald. Weinig dagen nog te gaan, maar haalbaar! Doe mee, het is een geweldige drummer en het album wordt ongetwijfeld goed.

Bekijk elders op Slagwerkwereld.com het video-interview dat we in 2009 met Otis Brown III deden tijdens North Sea Jazz.

drummer links