Clinic met Mark Schulman
Drummer van Pink komt voor drums-bas clinic naar Feedback Rotterdam
Artist news 07-03-2011 16:13
Mark Schulman, drummer van Pink, geeft op 11 april samen met bassiste Eva Gardner een jam clinic in Feedback Rotterdam georganiseerd door Fender en Gretsch.De clinic is onderdeel van de Rhythm Section Tour 2011. Tijdens de clinic vertellen beide muzikanten over hun inspiratie, het spelen tijdens een tour en het geheim van hun succes. Rode draad is een demonstratie van de kunst van het spelen in een goede ritmesectie. Naar aanleiding van beroemde voorbeelden wordt verteld waarom juist deze ritmepartijen zo goed klinken en voelen.

Schulman heeft naast Pink ook gedrumd voor grote namen als Foreigner, Billy Idol, Steve Stevens, Al Green, Heart en Destinyís Child. Tijdens de clinic is er de mogelijkheid om samen met Schulman te jammen en ideeŽn uit te wisselen. Schulman gaf al een paar keer eerder een clinic in Nederland.

Als aftrap van de tour treden beiden muzikanten van 6 tot 9 april samen met gitarist Greg Koch op tijdens de Musikmesse in Frankfurt en op 10 april op het Drummersfestival in Tessenderlo.

Bekijk hier de videoís die Slagwerkwereld.com maakte bij zijn clinic in 2007.
drummer links