Cesar Zuiderwijk koopt multifocale contactlenzen
Golden Earring-drummer in Eye Wish Groeneveld commercial
Artist news 29-09-2010 23:54
Na de reclame waarin we Barry Hay, de zanger van de Golden Earring, promotie zagen maken voor brillengigant Eye Wish Groeneveld is nu ook ons eigen Cesar Zuiderwijk toe aan zichtverbetering. Cesar is, behalve in de commercial, ook bij de filialen van het concern op de posters te zien ter promotie van de campagne voor multifocale contactlenzen en brillen.De synopsis van de commercial waarin hij te zien is luidt als volgt:
"In de commercial zien we Cesar Zuiderwijk, drummer van de Golden Earring, die een multifocale bril maar bleef uitstellen. Dat hij hier last van heeft wordt in de film zichtbaar door een grappig tafereel waarbij Cesar vrolijk door blijft drummen en niet door heeft dat de zaal al leeg is.

Dat wordt hem pas duidelijk als Barry Hay hem met wilde gebaren laat stoppen met drummen. Barry neemt Cesar mee naar zijn Eye Wish Groeneveld opticien, die uiteindelijk de perfecte zichtoplossing heeft voor Cesar: multifocale contactlenzen.

Tijdelijk heeft de vaste opticien van Barry, Chris, een mooie aanbieding voor Cesar: multifocale lenzen en brillen tot 200 korting."
Bron: www.eyewishgroeneveld.nl

Bekijk hier de commercial:

video player
drummer links