Marky Ramone presenteert nieuwe Ramones-DVD

Artist news 02-10-2004 13:11

Marky Ramone (echte naam: Marc Bell), voormalig drummer van de legendarische punkband Ramones, heeft een retrospectief opgesteld in de vorm van een DVD. Anders gezegd: de drummer heeft zijn archief met honderden uren aan materiaal doorgespit en een DVD samengesteld die een prachtig overzicht biedt van de indrukwekkende carričre van de herrieschoppers.

De eerste exemplaren werden afgelopen week voorzien van Marky's handtekening tijdens een signeersessie in de Virgin Megastore op Times Square in New York City. Marky Ramone bekende grinnikend dat hij volledig omvergeblazen zou zijn wanneer hij niet zelf in de band had gespeeld:
"I would think it's just totally chaos, insane, wild — that DVD is just an onslaught of just total, positive, humorous insanity throughout the whole thing."

Ramones-grondlegger en gitarist Johnny Ramone stierf 15 september op 55-jarige leeftijd aan prostaatkanker. Leadzanger Joey Ramone overleed in 2001 aan lymfeklierkanker, oorspronkelijk bassist Dee Dee Ramone stierf in 2002 aan een overdosis.

zoeken
zoeken