Fon Janssen start School of Rhythm

Artist news 04-09-2004 09:13

Na een periode van lesgeven op muziek- en drumscholen van anderen, begint Fon Janssen in september met een eigen school: Drumworld School of Rhythm. Fon is bekend van o.a. Mennen, Soulstar en als sessiedrummer.

Samen met collega Raymond Herveille (bekend van o.a. Bert Heerink) en in samenwerking met Adams Drumworld, begint Fon het project met groot enthousisme en een flinke dosis vertrouwen. Desgevraagd verklaart Fon:
"Ik probeert de drumschool te laten uitgroeien tot de grootste en beste drumschool van het zuiden."

Zowel Herveille als Janssen hebben beide al ruimschoots ervaring in het geven van lessen.

Door tijdgebrek zal Fon zijn samenwerking met muziekschool De Nootzaak in Heythuijsen en ETEC Music IC in Velden beëindigen. Naast het starten van een eigen school, heeft Fon namelijk nog meer plannen:

"Ik ben benaderd door het management van Mennen om in januari een clubcicuit-tour te gaan doen met een techno DJ genaamd Rogier Stock. Binnenkort wordt er een repetitieschema opgezet om te kijken wat er allemaal mogelijk is."

Ander nieuws rondom Fon: met zijn nieuwe band Soulstar vertrekt hij op 16 september voor een headliner-tour van enkele festivals naar Dublin. Op woensdag 8 september speelt Fon eerst nog met Mennen als opwarmer van Whitesnake. Locatie is 013 in Tilburg.

zoeken
zoeken