Fall Out Boy-drummer lanceert kledinglijn

Andy Hurley ontwerpt eigen shirts en hoodies

Artist news 01-07-2008 14:07

Toen French Connection UK in 1997 begon met het drukken van "fcuk" op al hun shirts, leiddde de niet-al-te-subtiele afkorting al tot ergernis en morele paniek in conservatieve hoek. Met het laatste beetje subtiliteit heeft Fall Out Boy-drummer Andy Hurley nu afrekend door het opzetten van een kledinglijn genaamd Fuck City met zelf ontworpen T-shirts en hoodies.

Natuurlijk is juist de shockerende waarde van de naam voor Andy Hurley een reden om voor Fuck City te kiezen. Maar volgens de drummer annex kledingontwerper verwijst de naam ook naar een groep vrienden in Milwaukee waarvan Andy deel uitmaakt. Eerder dit jaar liet Andy al de woorden ‘Fuck City' op zijn knokkels tatoëren.

Bovendien zijn er plannen om een gelieerd Fuck City platenlabel op te richten. Hieraan zouden onder meer ex-leden van Seven Angels Seven Plagues en The Misery Signals meedoen.

Je kunt Andy's Fuck City-kleren online bestellen via fuckcityusa.com. Ja, het woordje "fuck" staat er inderdaad op. T-shirts gaan je $16.99 US kosten, hoodies maar liefst $40.
zoeken
zoeken