Juan van Emmerloot en Martin Verdonk in concert

Slagwerkwereld.com-endorsers voor het eerst samen op een podium

Artist news 20-09-2007 12:47

Als het weer vanavond, 20 september 2007, meewerkt, zullen Slagwerkwereld.com-endorsers Juan van Emmerloot en Martin Verdonk voor het eerst samen op het podium te zien zijn. Ze zullen tijdens een sessie van Art Impro, een muzikaal project van Juan, op het T Podium in Tilburg spelen.

Art Impro is een project dat Juan samen met bassist Walter Latupeirissa heeft opgestart en een nieuwe vorm van geïmproviseerd spelen is.

Juan over Art Impro en het spelen met Martin Verdonk:

"Art Impro is een concept waarbij we andere instrumentalisten, die in dienst spelen van hoofdartiesten, uitnodigen om 'muziek te laten onstaan'. Om beurten start elke muzikant op het podium een nieuw thema, waarop we improviserend compleet nieuwe muziek laten ontstaan. Het is spannend en leuk, want er gebeuren dan dingen die je nooit verwacht, of van te voren kunt bedenken.

Met Martin wordt het vandaag natuurlijk vooral een percussieve aangelegenheid. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat uitpakken!

We kennen elkaar al lang en komen elkaar overal in de wandelgangen en op het conservatorium tegen. Het werd gewoon tijd om een keer samen op het podium te staan. We wonen 10 minuten van elkaar vandaan, eigenlijk is het te gek voor woorden dat dat nog nooit gebeurd is, haha!"

T Podium vindt plaats op het Heuvelplein in Tilburg (midden in het centrum). De band speelt twee keer 45 minuten, van 19:30-20:15 en 20:30-21:15.

zoeken
zoeken