Mark Schulman geeft clinic in Paard van Troje

Rock Palace strikt P!nk-drummer

Artist news 24-07-2007 13:26

Op vrijdag 31 augustus, en wel om 20:30 uur, geef Mark Schulman in het Paard van Troje een clinic, georganiseerd door Rock Palace. De drummer van P!nk is in de stad vanwege het Beatstad festival dat de gemeente Den Haag organiseert.

Jammer genoeg moest Mark vanwege extra repeties afzeggen voor het Adams Drumworld Festival 2006, maar nu hebben we dan onze revange. Mark is, behalve de drummer van het meisje met de roze haren, al heel wat jaren actief als professioneel in de hoogste regionen van de popscene. Hij speelde onder andere al met: Destiny's Child, Richard Marx, Simple Minds en Foreigner.

Mark Schulman heeft daarmee een breed kader neergelegd in het popgenre en met dit soort referenties is de clinic meer dan zinvol om te gaan volgen. Een popdrummer pur sang, met een veel breder assortiment aan vorm en techniek dan je in eerste instantie misschien zou verwachten.

locatie & info
Het Paard van Troje bevindt zich op ± 500 meter van Rock Palace, en ± 10 min met de auto van het Malieveld, waar Beatstad op 1 september 2007 plaats vindt. Mark Schulman geeft daar een concert met P!nk.

Tickets voor de clinic kunnen Gratis bij Rock Palace worden afgehaald. Maar dan moet je wel even langs de winkel gaan!

Paard van Troje
Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag

Meer info:
www.keymusic.com
zoeken
zoeken