Sven de Caluwé weg bij Leng T’che

Belgische metalband zoekt nieuwe drummer

Artist news 17-06-2007 17:45

Drummer Sven De Caluwé is uit de Belgische metalband Leng T’che gestapt om zich te richten op zijn andere band Aborted, waar hij de zanger van is. Leng T’che is nog op zoek naar een vervanger.

Interesse om de plek van Sven te gaan bezetten? Mail dan naar bassist Nicolas: nicolas@razorgrind.com.

In maart kwam Leng T’che’s vierde volledige album ‘Marasmus’ uit. Begin april verliet gitarist Geert Devenster de groep. Hij werd onlangs vervangen door Peter Goemaere, de gitarist van Aborted.

Op 12 augustus speelt Leng T’che op het Shiver Fest in de Biebob in het Belgische Vosselaar. Op dat festival spelen ook Aborted, In-Quest, Pitbulls In The Nursery, Suhrim, Crimson Falls en Ordeal.

Op 25 augustus speelt de band op Vlamrock dat plaats vindt in het Gemeenschapscentrum in de Belgische plaats As. Op dit festival speelt onder andere ook de Zweedse black metalband Dark Funeral.

Op 24 november speelt Leng T’che in Lido in Leuven(B) met Belphegor, Desaster, Bloodwraith, Gaziel en Nagrach.

Leng T’che is vernoemd naar een Chinese martelmethode waarbij het slachtoffer onder verdoving duizend sneetjes worden toegebracht. Zodra de verdoving is uitwerkt voelt het slachtoffer een korte intense pijn, waarna de dood volgt.
zoeken
zoeken