Chris Pennie weg bij Dillinger Escape Plan?

Drummer in de studio met Coheed and Cambria, en Idiot Pilot

Artist news 13-06-2007 22:45

Hoewel er nog geen enkele officiële bevestiging is, lijkt het erop dat drummer Chris Pennie de groep Dillinger Escape Plan heeft verlaten. Volgens de geruchten zit de formatie momenteel in de studio met Gil Sharone als invaldrummer. Dillinger Escape Plan zou op zoek zijn naar een permanente vervanger.

Op dit moment werkt Chris Pennie in een andere studio met Coheed and Cambria, als vervanger van drummer Joshua Eppard die in november 2006 opstapte. Pennie zal te horen zijn op de meeste tracks van het nieuwe album ('Good Apollo I'm Burning Star IV; Volume II: No World for Tomorrow').

Chris Pennie verleent daarnaast zijn vaardigheden aan de voornamelijk electronische band Idiot Pilot voor hun aankomende album 'Wolves'. Op op deze release zal de drummer op meerdere tracks te horen zijn.

Chris wie?
Chris Pennie begon op dertienjarige leeftijd met drummen. Op zijn zestiende besloot hij serieus een loopbaan als muzikant na te streven. Hij studeerde twee jaar aan de Berklee College of Music en ontving een graad in Muzieksynthese, met compositie en bewerking van electronische muziek als specialisatie.
zoeken
zoeken