Tom Hunting terug bij Exodus
Paul Bostaph moet plaats in band afstaan
Artist news 14-03-2007 13:46
Oprichter en voormalig drummer van de Amerikaanse thrashmetalband Exodus is na twee jaar afwezigheid weer terug bij zijn band. Hiermee is de huidige drummer Paul Bostaph per direct uit de band gezet. Bostaph wist echter al bij zijn aantreden dat hij zijn plaats zou moeten afstaan als Hunting ooit terug wilde komen bij Exodus. Dit maakt Exodus-gitarist Gary Holt bekend op het forum van de website van de band.Hunting richtte de band in 1980 op samen met de huidige Metallica-gitarist Kirk Hammett. In 1989 verliet de drummer de band, om in 1997 zich weer bij de band te voegen. In 2005 verliet de drummer Exodus echter weer. Nu is hij weer terug. "We zijn erg blij om Tom weer terug te hebben in de band die hij mede heeft opgericht", stelt gitarist Holt in het nieuwsbericht.

Doordat Hunting weer terug is, is er voor Paul Bostaph geen plek meer in de band. Holt bedankt Bostoph in het bericht namens Exodus voor zijn inzet bij het maken van het album "Shovel Headed Kill Machine" in 2005 en de tours waarop de drummer met de band meespeelde. "Paul heeft ingestemd zonder gemengde gevoelens en is blij om Tom terug te zien in de band", meldt het bericht. "We wensen hem het beste en hij zal altijd een lid van de Exodus familie blijven."

Exodus schrijft op dit moment aan een nieuw album en zal in mei de studio in gaan om het album op te nemen. Dit album zal, net als zijn voorganger "Shovel Headed Kill Machine", gemixt worden door Andy Sneap.
drummer links