Eric Ineke Boost Jazz in België
Artist news 02-05-2004 22:15
Eric Ineke houdt van 18 t/m 22 juni met vijf andere Jazz-docenten een vierdaagse jazz-clinic met de titel: Jazz-Boost 2004. Maximaal 25 muzikanten kunnen hun performance, techniek en improvisatievermogen verbeteren met behulp van topdocenten. Een All-in intensieve clinic van vrijdagavond tot dinsdagavond in de Ardennen in het sfeervolle Chateau de Blier. 21 juni worden de vorderingen gepresenteerd in Durbuy.Het programma bestaat uit een intensieve training voor instrumentalisten, zangers en zangeressen. Per instrument is er plaats voor vijf deelnemers. De cursus wordt in combo's gegeven met wisselende docenten, in jam-sessie's, en 1 op 1 met docenten van de keuze van de deelnemers. Maandagavond wordt een uitvoering gehouden in een horeca-locatie in de buurt van het kasteel. Voor deze uitvoering wordt publiciteit gemaakt in de omgeving. De uitvoering wordt dinsdagochtend gevalueerd en 's middags gebruikt tijdens het combospel.

De zes vakdocenten tijdens de clinic liegen er niet om. Voor de verschillende instrumenten (en zang) zullen de volgende docenten tijdens deze dagen volledig tot je beschikking staan:
- Slagwerk, Eric Ineke
- Gitaar, Peter Nieuwerf
- Zang, Ineke Heijliger
- Tenorsax, Simon Rigter
- Piano, Jasper Lekkerkerk
- Bas, Ruud Ouwehand

Een ieder deze instrumenten speelt kan zich online inschrijven op www.reedijk.com/jazz, waar ook meer informatie te vinden is over het programma, de docenten en de unieke locatie waar Jazz-Boost 2004 gehouden wordt.

drummer links