Ex-Black Symphony drummer start nieuwe band
Artist news 05-04-2004 18:09
Metal drummer Pete Holmes is samen met Rev Jones, bassist bij Michael Schenker Group (MSG), een nieuwe band begonnen. Het duo heeft nog geen naam bedacht. De line-up staat al wel vast.Naast Holmes en Jones doen Rick Plester, Wayne Findlay en Wade Williams mee. Jones is ook bekend van Black Symphony en Forte. Plester, eveneens afkomstig van Black Symphony, zorgt voor gitar en vocalen. Findlay, bekend van de Michael Schenker Group en Vinnie Moore, zal keyboard, gitaar en zang voor z'n rekening nemen. Williams is afkomstig van Children en is als lead vocalist aangesteld.

Inmiddels hebben de muzikanten vijftien nummers geschreven en opgenomen voor het debuutalbum. Naar verwachting verschijnt dat nog dit voorjaar. Verder details zijn vooralsnog niet bekend.

Pete Holmes speelde eerder in Black Symphony, waar hij oorspronkelijk drummer Jeff Martin verving. Ook drumde hij bij Black-n-Blue, Ted Nugent, Ian Gillan (Deep Purple) en Yngwie Malmsteen.

Overigens komt er ook nog een derde, laatste album uit van Black Symphony dat de passende titel "Final Symphony" zal krijgen.

drummer links